miło i bez zastrzerzeń (1) Byłam w tym salonie pierwszy raz i jestem zadowolona. Włosy zostały obcięte... Kasia doskonałość w kazdym wydaniu (1) Od 8 lat korzystam z usług świadczonych przez to studio. Najbardziej... Małgorzata Sz gorąco polecam! (1) Polecam Pania Bogusie każdemu kto oczekuje profesjonalizmu. Jest to... Kasjana
:) (1) Pani Kasia bardzo sympatyczna i delikatna. Co prawda korzystam tylko z usługi... Monika bardzo profesjonalny i przyjazny zakład (1) rewelacyjne panie, super obsługa, doskonałe produkty, serdecznie polecam Asia Polecam! (1) Chodzimy z mamą do Pani Beaty od jakiegoś czasu, za każdym razem świetnie... Ania SUPER PEDICURE (2) GORĘCO POLECAM JEŚLI CHCECIE MIEĆ PIĘKNE STOPY NA LATO SUN - Studio Urody... KLIENTKA Polecam (1) Z usług salonu korzystam niemalże od początku jego powstania. Na początku... Elcia Olga - opinia (1) Pani Bogusia jest godną polecenia stylistką paznokci! Cechuje ja... Olga M - opinia (1) serdecznie polecam! M Pedicure, wrastające paznokcie (1) Trafiłam do Pani Sylwii poszukując pomocy przy wrastającym paznokciu,... Krychna SUPER! Naprawdę polecam! (1) Odkad pani Beata dba o moje paznokcie, przestałam wstydzić się swoich dłoni i... Aska Salon Glamour-zadowolona (1) Witam .Z uslug salonu skorzystalam kilka dni temu pierwszy raz.Musze... klientka Jestem stałą klientką (1) Jestem stałą klientką Pani Kasi. Mogę ją polecic każdemu. Robie u niej... Ania Zawiedziona (2) Miałam skorzystać z usługi parę dni temu jednak nie doszło do wizyty... Zawiedziona Zdecydowanie jestem na TAK! (1) Jako, że należę do grona zadowolonych klientek Pani Beaty,dlatego jedyne co... Ania from Zopot :) (2) no cóż...jak dla mnie super, ponad dwa tygodnie temu skorzystałam z usługi... Neti Najlepsze paznokcie jakie miałam! (1) Byłam u Pani Moniki już kilkakrotkie i robi ona przepiękne paznokcie żelowe!... Magda Sz. Problem wrastającego paznokcia (1) Do Pani Sylwi trafiłam po przeszukaniu forum - potrzebowałam dla starszej... Ika :))))) (1) Szczerze polecam salon, dziewczyny są super, otwarte, miłe i bardzo dobre w... Zadowolona