Korzystaj z profesjonalnego doradztwa (1) Kupuję produkty do stylizacji paznokci i zawsze mogę liczyć na profesjonalne... Aga Naprawdę warto (1) Korzystam z usług przedłużania rzęs i przedłuąnia paznokci od 2 lat. Super... Agnieszka HIGIENA I PROFESJONALIZM !!!!!!!!!!!!!!! (1) Witam. Dostałam w prezencie GRUPONA na usługę manicure i pedicure hybrydowy.... Wiktoria Jaworska
Polecam!!! (1) Byłam dzisiaj pierwszy raz u p. Katarzyny i zdecydowanie polecam. Wprawdzie... asia Polecam gorąco!!! (1) Pragnę bardzo gorąco polecić ten wspaniały salonik, dziś skorzystalam tam z... Sylwia Polecam (1) Profesjonalizm, czystość, szybkość działania i miła atmosfera sprawiają, że... Aga Odradzam (2) Witam. Niedawno zakupiłam w Paznokieciarni cały zestaw do akryli. Niestety... Bardzo Rozczarowana polecam w 100% (1) polecam wszystkim, piękny salon na poziomie, profesjonalna obsługa, świetne... Monika beznadziejnie.. (1) Skorzystałam z manicur'u hybrydowego i już po 3 dniach lakier zaczął... Kata masakra (1) Prawdą jest, że jest to usługa express bo trwało to 5 i to jedyny plus tej... ja polecam (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, mimo, że byłam klientką z gruponu.... Kata zdecydowanie polecam !!! (1) Salon cenię przede wszystkim za bardzo dobrą jakość połączoną z estetyką.... Iza C. Pelen profesjonalizm (1) Profeska na kazdym kroku. Przemile Panie, duzy wybor uslug a przede wszystkim... dominika p. POLECAM ! (1) Polecam gabinet estetic nails. Miła, bardzo profesjonalna obsługa.... M.W. SZCZERZE POLECAM (1) Z usług Pani Beaty skorzystałam dziś pierwszy i z całą pewnością nie ostatni... OLA Pełen profesjonalizm (1) Do gabinetu „Twoja chwila” trafiłam zachęcona opiniami... Elżbieta Chruściel Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona , paznokcie są ładnie zrobione i nie odpadają . Pani... Anna Polecam (1) Jestem stałą klientką Pani Beaty , zdecydowanie polecam wszystkim Paniom... Karolina Naprawdę polecam (1) Polecam to miejsce od niedawna jestem stałą już klientką Nail Express,podoba... Agnieszka rewelacja (1) Korzystałam z usług (zabiegi na ciało) trzy razy. Jestem zachwycona, juz sam... isia