Profesjonalizm i miła atmosfera!!! (1) To pierwszy salon, który zatrzymał mnie na stałe. Moje paznokcie trzymają się... Iwona Gorąco polecam (1) Bardzo polecam ten salon. Skorzystałam z manicure i pedicure hybrydowego i... Ola Mistrzyni (1) Bardzo gorąco polecam u p. Bogusi robię już prawie wszystko a dziś byłam na... J. Lab.
Goraco polecam ! (1) Serdecznie polecam ! Bogusia jest mistrzynią w swoim fachu, dokładna,... Justyna OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM !!!!!! (1) Miało być uzupełnienie żelu z frenchem. Przez godzinę kosmetyczka... KLIENTKA Polecam najlepsza stylistka paznokca (1) Wcześniej korzystałam z wielu gabinetów, ale teraz znalazłam swój gabinet.... Anna Warto odwiedzić (1) Fajny salon profesjonalna obsługa p.Beata wie co robi. Byłam bardzo... ANIA „PRESTIGE BEAUTY to salon w którym poczujecie się Państwo wyjątkowo” - wyjątkowo źle! (1) Kilka dni temu skorzystałam z zabiegu depilacji woskiem całych nóg.Po... MAGDA Korzystaj z profesjonalnego doradztwa (1) Kupuję produkty do stylizacji paznokci i zawsze mogę liczyć na profesjonalne... Aga Naprawdę warto (1) Korzystam z usług przedłużania rzęs i przedłuąnia paznokci od 2 lat. Super... Agnieszka HIGIENA I PROFESJONALIZM !!!!!!!!!!!!!!! (1) Witam. Dostałam w prezencie GRUPONA na usługę manicure i pedicure hybrydowy.... Wiktoria Jaworska Polecam!!! (1) Byłam dzisiaj pierwszy raz u p. Katarzyny i zdecydowanie polecam. Wprawdzie... asia Polecam gorąco!!! (1) Pragnę bardzo gorąco polecić ten wspaniały salonik, dziś skorzystalam tam z... Sylwia Polecam (1) Profesjonalizm, czystość, szybkość działania i miła atmosfera sprawiają, że... Aga Odradzam (2) Witam. Niedawno zakupiłam w Paznokieciarni cały zestaw do akryli. Niestety... Bardzo Rozczarowana polecam w 100% (1) polecam wszystkim, piękny salon na poziomie, profesjonalna obsługa, świetne... Monika beznadziejnie.. (1) Skorzystałam z manicur'u hybrydowego i już po 3 dniach lakier zaczął... Kata masakra (1) Prawdą jest, że jest to usługa express bo trwało to 5 i to jedyny plus tej... ja polecam (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, mimo, że byłam klientką z gruponu.... Kata zdecydowanie polecam !!! (1) Salon cenię przede wszystkim za bardzo dobrą jakość połączoną z estetyką.... Iza C.