Bardzo profesjonalnie (1) Udałam się na wizytę z podejrzeniem wrastającego paznokcia. Pani doskonale... K rewelacja (1) paznokcie wykonane profesjonalnie, p.Agnieszka zawsze wymysli cos ciekawego... agnieszka do it!!!!!!!!! (1) profesjonalna,mila,zyczliwa obsluga-przy okazji doradztwo zyciowe-stopy i... ilona pawluk
Polecam (1) Wysokospecjalistyczny sprzęt, miła i profesjonalna obsługa. Fachowe... Agnieszka Super profesjonalna obsługa (1) jestem stałą klientką Pani Beaty-polecam gorąco ! Super profesjonalna... Wanda Walkusz Absolutnie polecam (1) Pod najwyzsza ocena dla tego gabinetu podpisuje sie \" obiema rekami\".... Barbara Pieniazek Szczerze polecam ! (1) Korzystam z usług pani Beaty od roku i jestem bardzo zadowolona, i ręce i... Elżbieta Polecam (1) Chętnie korzystam z zabiegów w gabinecie Twoja Chwila. To naprawdę relaks,... Grażyna Zajder Polecam (1) Korzystam głównie z pielęgnacji dłoni i uważam że zarówno usługi jak i... Anna Leoniec super (1) polecam wszystkim!!! pełen profesjonalizm!!! a pedicure najlepszy na świecie! malgorzata.podgorska@pgnig.pl BARDZO ZADOWOLONA KLIENTKA :)) (1) Z usług Pani Kasi korzystałam pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni !... Urszula super (1) Witajcie. To była moja pierwsza wizyta w tym studio paznokcia i zarazem... Magda SUPER (1) POLECAM WSZYSTKIM!!! MÓJ SYN "WALCZYŁ" Z WRASTAJĄCYMI PAZNOKCIAMI OD... Danuta Hanula Super (1) Miła, profesionalna obsługa obsługa -PAZURKI SUPER! Bardzo polecam Emi Polecam !! (1) Profesjonalnie , szybko i miło . Byłam pierwszy raz ale planuję już kolejną... Kasia Polecam! (2) Pani bardzo sympatyczna i rozmowna. Paznokcie zrobione ślicznie i myślę że... paudzla Bardzo zadowolony (1) Ostatnio skorzystalem z uslug salonu - pracuje w biurze wiec moje dlonie... =r= :) (1) Bardzo,bardzo polecam.Wszystko tak jak w ocenie!:) szukałam,szukałam i w... Dagmara Karwacka SUPER! POLECAM! (1) Pani Klaudia jest profesjonalistką i ma tysiące pomysłów. Moje pazurki zawsze... Joanna Polecam innym! (1) Pani Kasia jest profesjonalistką w tej dziedzinie, zawsze jestem zadowolona z... Ewa