SUPER !!! (1) Do gabinetu trafiłem za namową diabetologa gdyż mam cukrzycę i poważne... Szczpan Stanowczo odradzam - nie za tą cenę! (1) Nie miałam czasu wstąpić do salonu gdzie zazwyczaj robię manicure, więc... Basia Bardzo polecam!!! (1) Witam! Ja w paznokieciarni zakładałam sobie rzęsy. Justynka robi to z taką... Ewa
Polecam serdecznie (1) Kameralny salon ale bardzo profesjonalny. Serdecznie polecam, bardzo miła... Magda GORĄCO POLECAM (1) Problem z wrastającymi paznokciami u obu nóg pojawił się po urodzeniu... Monika Miałam piękne loki (1) Jestem osobą bardzo nieufną. Chodziłam do salonu parokrotnie na drobne usługi... Lucyna Polecam! (1) Polecam serdecznie wszystkim paniom, które marzą o ładnych, estetycznych... calineczka IZA BIELECKA - opinia (1) BARDZO CZYSTO I PRZYJEMNIE PROFESJONALNA OBSŁUGA POLECAM WSZYSTKIM PANIOM IZA BIELECKA wrastajacy paznokiec (1) nosilem sie z tym problemem baaardzo dlugo. w koncu podjalem decyzje i ...... Rebel Lipa (1) Jakieś przegięcie. Umówiłam się na konkretną godzinę konkretnego dnia.... lipka Polecam (1) Solidnie wykonane zabiegi; b.przystępne ceny; rzadka umiejętność podczas... Aneta W. POLECAM JAK NAJBARDZIEJ !!! (1) Witam ! Jestem bardzo zadowolona z wykonywanych tam usług przez p. Justynkę... Kasia Bardzo profesjonalnie (1) Udałam się na wizytę z podejrzeniem wrastającego paznokcia. Pani doskonale... K rewelacja (1) paznokcie wykonane profesjonalnie, p.Agnieszka zawsze wymysli cos ciekawego... agnieszka do it!!!!!!!!! (1) profesjonalna,mila,zyczliwa obsluga-przy okazji doradztwo zyciowe-stopy i... ilona pawluk Polecam (1) Wysokospecjalistyczny sprzęt, miła i profesjonalna obsługa. Fachowe... Agnieszka Super profesjonalna obsługa (1) jestem stałą klientką Pani Beaty-polecam gorąco ! Super profesjonalna... Wanda Walkusz Absolutnie polecam (1) Pod najwyzsza ocena dla tego gabinetu podpisuje sie \" obiema rekami\".... Barbara Pieniazek Szczerze polecam ! (1) Korzystam z usług pani Beaty od roku i jestem bardzo zadowolona, i ręce i... Elżbieta Polecam (1) Chętnie korzystam z zabiegów w gabinecie Twoja Chwila. To naprawdę relaks,... Grażyna Zajder