pełen profesjonalizm... (1) profesjonalne podejście do klienta...Jestem bardzo wymagającą klientką z... sk Nie polecam (1) Salon Nail Express odwiedziłam kilkukrotnie i w końcu postanowiłam napisać... Kasia Cudowny salon :) (1) Bardzo miła i fachowa obsługa potrafiąca rzeczowo doradzić. Salon przepiękny,... Magda
Porażka (1) Powiem szczerze że wykonanie paznokci jak na II Vice Mistrzyni Polski to... kobietaa Polecam (1) z powodu słabej i rozdwajającej się płytki zwykły lakier odpryskiwał mi już... Kaja Justyna:) - opinia (1) Profesjonalna obsługa Mila atmosfera:) Serdecznie polecam. Juz po wyjściu z... Justyna:) Profesjonalista w domu (2) Pisze w imieniu Mamy, Taty (odwiedziny w domu dla ludzi... grazyna siwiec POLECAM! (1) Drogie Panie! Kurz o, którym piszecie to norma w salonie manicure. Przecież... M Gorąco polecam!! (1) Do Pani Patrycji trafiłam całkiem przypadkiem i już nigdy nie wrócę do mojego... Ada Po prostu raj:) (1) Jestem stałą klientką salonu i jestem bardzo zadowolona z usług w nim... Monika Sarach Miejsce godne polecenia! (1) Z usług Nail Express korzystałam wielokrotnie, mogę polecić w szczególności... Kasia polecam (1) Skorzystałam z promocyjnej opcji, bałam sie efektu, teraz śmiało POLECAM... Beata odradzam!!! (2) 1. Pani spilowala mi paznokcie tak, ze teraz mi sie strasznie po bokach... ZN Rewelacja (1) Gabinet z prawdziwego zdarzenia! Od dłuższego czasu Pani Beata robi mi... Joanna Pani Justynka jest niesamowita :) (1) Jestem klientka Paznokieciarni już tak długo że nawet nie pamiętam od kiedy... Iza ku przestrodze (1) zalogowałam się specjalnie by opowiedzieć co mnie dziś spotkało w owym... Melanie higiena i komfort do poprawki (1) Byłam tylko raz i moje wrażenie po wizycie - częstotliwość wizyt raczej go... noł sękju sękju baj Uwaga na ceny (3) Uwaga na ceny za ścięcie włosów. W moim przypadku cena wynosiła 110 zł za... Iza Super kolor (1) Niedawno wprowadziłam sie w okolicach salonu i postanowiłam go wyprubowac.... Natalia polecam! (1) Wiele razy robiłam u Beaty paznokcie,za każdym razem wyglądają pięknie! Teraz... Aga