Mimo wszystko nie polecam! (1) Wybrałam sie do salonu, poniewaz mialam blisko i potrzebowalam zrobic szybko... M. POLECAM!!!!!!!!!!!!! (1) Polecam wszystkim Studio Lilly,miła atmosfera i jeszcze lepsza obsługa i... Marzena french (1) Wlasciwie od zawsze nakladam na moje paznokcie akryl lub zel.Lubie zadbane... Ania
Salon jakiego szukałam (1) Miła i profesjonalna obsługa, elgancki pełen stylu wystrój salonu, przystepne... zadoowolona super (1) U Pani Agnieszki czuję się znakomicie ,cenię jej fachowość i profesjonalizm... Karolina Polecam! (1) Serdecznie polecam gabinet Twoja Chwila - Pani Beata pracuje bardzo... Marta bardzo polecam (1) przed wizyta bylam u kilku kosmetyczek ale dopiero pan Jakub mi pomogl -... Agnieszka Nareszcie zadowolona! (1) Zanim trafiłam do Łukasza, Eli i Dagmary, często wychodziłam od trójmiejskich... Karolina Profesjonalizm w każdym calu:) (1) Jestem klientką Pani Kasi od kilku miesięcy i zdecydowanie będę przez... Agnieszka Polecam! (1) Strzygłam się 3-krotnie u Lukasza i za każdym razem wychodzę bardzo, bardzo... Daria nie polecam salonu estetic nails (2) Salon wydaje się być nastawiony na świadczenie usług masowo. Odniosłam... jm Ekstra :) (1) Polecam serdecznie wszystkim Paniom, które chcą mieć ładne, zadbane... Weronika- stała klientka pełen profesjonalizm... (1) profesjonalne podejście do klienta...Jestem bardzo wymagającą klientką z... sk Nie polecam (1) Salon Nail Express odwiedziłam kilkukrotnie i w końcu postanowiłam napisać... Kasia Cudowny salon :) (1) Bardzo miła i fachowa obsługa potrafiąca rzeczowo doradzić. Salon przepiękny,... Magda Porażka (1) Powiem szczerze że wykonanie paznokci jak na II Vice Mistrzyni Polski to... kobietaa Polecam (1) z powodu słabej i rozdwajającej się płytki zwykły lakier odpryskiwał mi już... Kaja Justyna:) - opinia (1) Profesjonalna obsługa Mila atmosfera:) Serdecznie polecam. Juz po wyjściu z... Justyna:) Profesjonalista w domu (2) Pisze w imieniu Mamy, Taty (odwiedziny w domu dla ludzi... grazyna siwiec POLECAM! (1) Drogie Panie! Kurz o, którym piszecie to norma w salonie manicure. Przecież... M