polecam (1) Korzystałam pare razy i rownież robiłam paznokcie hybrydowe i wytrzymały 2.5... Gal Anonim Gorąco polecam!!! (1) Nie zgadzam się z opiniami poniżej.Jestem stałą klientką salonu Bass... Justyna UNIKAJ (1) Strata czasu i pieniedzy. Babki tam pracujace sa mile ale bardzo... d
R E W E L A C J A !!! (1) Nie mogę uwierzyć, że ktoś mógł wyjść niezadowolony. Przyszłam po raz... Klientka Rewelacja (1) Super paznokcie. Koleżanka mi poleciła panią Dorotę i jestem bardzo zadowolona. Inka Rewelacja (1) Bardzo chciałabym pochwalić Panią Dagmarę za to co robi z moimi włosami,... Małgorzata nie warto (1) Starcilam tam 2 godziny i efekt byl poprostu upokarzajacy. Juz po dwoch... PNL Polecam (1) Polecam Pania Patrycje, dowiedzialam sie o rzesach od kolezanki ktora robila... Monika Mimo wszystko nie polecam! (1) Wybrałam sie do salonu, poniewaz mialam blisko i potrzebowalam zrobic szybko... M. POLECAM!!!!!!!!!!!!! (1) Polecam wszystkim Studio Lilly,miła atmosfera i jeszcze lepsza obsługa i... Marzena french (1) Wlasciwie od zawsze nakladam na moje paznokcie akryl lub zel.Lubie zadbane... Ania Salon jakiego szukałam (1) Miła i profesjonalna obsługa, elgancki pełen stylu wystrój salonu, przystepne... zadoowolona super (1) U Pani Agnieszki czuję się znakomicie ,cenię jej fachowość i profesjonalizm... Karolina Polecam! (1) Serdecznie polecam gabinet Twoja Chwila - Pani Beata pracuje bardzo... Marta bardzo polecam (1) przed wizyta bylam u kilku kosmetyczek ale dopiero pan Jakub mi pomogl -... Agnieszka Nareszcie zadowolona! (1) Zanim trafiłam do Łukasza, Eli i Dagmary, często wychodziłam od trójmiejskich... Karolina Profesjonalizm w każdym calu:) (1) Jestem klientką Pani Kasi od kilku miesięcy i zdecydowanie będę przez... Agnieszka Polecam! (1) Strzygłam się 3-krotnie u Lukasza i za każdym razem wychodzę bardzo, bardzo... Daria nie polecam salonu estetic nails (2) Salon wydaje się być nastawiony na świadczenie usług masowo. Odniosłam... jm Ekstra :) (1) Polecam serdecznie wszystkim Paniom, które chcą mieć ładne, zadbane... Weronika- stała klientka