POLECAM!!! (2) Zakupiłam ofertę na jednym z portali zakupów grupowych dotyczącą wykonania-do... Magda W. Sympatycznie i fachowo (2) Polecam! Byłam, sprawdziłam. Korzystam w razie potrzeby :) Barbara Miły przytulny gabinecik (2) Indywidualne podejście do klienta p. Lidki jest dużym atutem. Rozmowa... Jola
polecam (1) Miła obsługa, paznokcie wyglądają super! audreyy Profesjonalistka! (1) Pani Kasia to profesjonalistka w każdym calu. Widać, że kocha to co robi,... Agata Gorąco polecam (1) Gorąco polecam pedicure u pana Jakuba! Stópki po wizycie jak u dziecka, a... Ola Fajny Salon (1) Klientką tego Salonu jestem od dlugiego czasu dlatego czytajac ponizsze... Ania Szczerze polecam (1) Jestem po wizycie w tym gabinecie. Robiłam sobie zabieg na twarz, i buźka... Anita POLECAM WSZYSTKIM (1) Byliśmy z dzieckiem na zabiegu usunięcia wrastającego paznokcia u nogi u Pana... Dorota Nie polecam (1) Z przykrością nie polecam. Strzyżenie syna (dziecka) kosztowało 25zł. Miesiąc... Ania naprawdę warto (1) Korzystałam regularnie z usług innych gabinetów, do czasu gdy pojawiłam się w... Malwina french rewelacja:) (1) Skorzystałam z promocji,która była na gruper.pl .i nie zawiodłam się ;) Pani... zadowolona Magdalena :) polecam (1) Korzystałam pare razy i rownież robiłam paznokcie hybrydowe i wytrzymały 2.5... Gal Anonim Gorąco polecam!!! (1) Nie zgadzam się z opiniami poniżej.Jestem stałą klientką salonu Bass... Justyna UNIKAJ (1) Strata czasu i pieniedzy. Babki tam pracujace sa mile ale bardzo... d R E W E L A C J A !!! (1) Nie mogę uwierzyć, że ktoś mógł wyjść niezadowolony. Przyszłam po raz... Klientka Rewelacja (1) Super paznokcie. Koleżanka mi poleciła panią Dorotę i jestem bardzo zadowolona. Inka Rewelacja (1) Bardzo chciałabym pochwalić Panią Dagmarę za to co robi z moimi włosami,... Małgorzata nie warto (1) Starcilam tam 2 godziny i efekt byl poprostu upokarzajacy. Juz po dwoch... PNL Polecam (1) Polecam Pania Patrycje, dowiedzialam sie o rzesach od kolezanki ktora robila... Monika