Manicure hybrydowy (1) Manicure hybrydowy robiłam około 3 tyg temu, kolor świetnie się trzyma !... Monika Polecam!!! (1) Polecam!!! Do Nail Cafe trafiłam przypadkowo i z całą pewnością nie... Zadowolona klientka Fajne, normalne miesjce (1) Trafiłam na Słowackiego z kuponem z zakupów grupowych, bez przekonania, bo... Kot
Gza - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z moich paznkoci, chodzę tam regularnie i nigdy się... Gza super (1) super obsługa śliczne pazurki naprawde polecam łucja Manicure i pedicure.. (1) Polecam. kozystałam z usługi Manicure i pedicure SPA pani Magda ktora... Teresa W 100 proc. POLECAM!!! (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Korzystam już z usług tego salonu nie... marta Stylizacja paznokcja oraz przedłużanie rzęs. (1) Pragnę polecić Studio stylizacji paznokci i kosmetyki w Gdyni, gdyż uważam ze... Aisza Bardzo dobry salon!!! (1) Polecam każdemu, duży profesjonalizm, kreatywność, ceny przystępne, na prawdę... Klaudia Ola - opinia (1) Super salon, profesjonalizm, kreatywność, bardzo miła obsługa to wszystko tam... Ola polecam (1) byłam pierwszy raz w tym salonie.....jestem bardzo zadowolona z wizyty!!super... Kasia studio paznokcia (1) Pani Iza meeega profesjonalna, chetnie skorzystam ponownie z usług salonu !... Ola Iwonka - opinia (1) Polecam goraco!!! Iwonka Pełen profesjonalizm (1) Pani Kosmetyczka bardzo przyjemna, zna się na swojej pracy, miło spędzony... H.J Profesjonalnie ;)) (1) Profesjonalnie , cena adekwatna do wykonania ;) Przesympatyczna Dziewczyna ..... Ania Jak dla mnie najlepszy taki punkt w 3mieście. (1) Przyjemnie, szybko i wcale nie tak drogo. Pozdrawiam serdecznie Panią Izę,... Iwona Rozczarowanie (1) Wykupiłam ofertę manicure hybrydowego w CITEAM, próbując się umówić na wizytę... Alicja Chodzę od lat i jestem bardzo zadowolona (1) Jakość usług na najwyższym poziomie. Bardzo miła i przyjazna atmosfera. Ceny... Karolina słabo (2) bylam raz.kosmetyczki a w zasadzie panie udzielajace uslugi... klientka zdecydowanie polecam (1) Jestem klientką Estetic Nails już prawie dwa lata. Wcześniej korzystałam z... PG