Polecam!! (1) Byłam u Pana Jakuba, zaciągnęłam tam i chłopaka i wszystkie problemy które... Patrycja Polecam (1) Polecam ten Salon,bardzo miła obsługa,profesjonalne podejście do klienta,... zadowolona Polecam (1) Dawno nie spotkałam się z tak miłą obsługą, pełen profesjonalizm, dobry... koniczynka
Super efekt (2) Odwiedziłam Studio Lilly po raz pierwszy i jestem bardzo zadowolona. Pani... Jola pełen profesjonalizm (1) "Wenus" może być wzorem dla innych zakładów: obsługa profesjonalna, grzeczna... basia Profesjonalna ekipa (1) Studio na wysokim poziomie, czułam się jak w gabinecie lekarskim. Polecam... Marzena tier - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona - robiłam hybrydy i jeszcze nigdy tak fajnie i... tier Hybryda - Pani Kamila (1) Ostatnio miałam okazję wykonać pedicure hybrydowy u Pani Kamili. Pani Kamilo... :) Super- polecam (1) Moje stopy nigdy nie wyglądały lepiej :) Profesjonalna obsługa + dobry sprzęt... adzia Pełen profesjonalizm (1) Gabinet polecono mi w poradni stopy cukrzycowej w Gdańsku, na miejscu... Andrzej Gorąco polecam (2) Drogie panie polecam,przedłużałam paznokcie żelem, byłam pełna obaw bo ciężko... Jola Musisz tam koniecznie zawitać!!! (1) Nieziemsko przyjazna atmosfera, klimatyczne, kameralne miejsce z fachową... Marta Dorota - opinia (1) Brawo Panie Jakubie ! ;) Dorota Pełen profesjonalizm pod każdym względem! (1) Korzystam z usług P.Stelli już wiele lat, chodź czasami musiałam skorzystać z... Aneta OK (1) Z usługi Manicure GelColor skorzystałam kilkukrotnie. Cena 65 PLN jak na... Ewa MIKRODERMABRAZJA-Grupon (1) Jestem bardzo zadowolona. Pani Karolina wykonała zabieg wyjątkowo... K. Zadowolona (1) fajny pomysł nail baru, bo po zakupach można przy okazji zrobić manicure,... MadziaN Pora relaksu (1) Czarująca właścicielka, przyjemna atmosfera i pełen profesjonalizm powodują,... Pan Marcin zadowolona (1) Przedłużałam tam włosy i byłam bardzo zadowolona. Efekt utrzymywał się kilka... Kilofff Polecam (1) Wnętrze...ok może się nie podobać...kurz ok mógł gdzieś tam być...stara... Aśka