Polecam! (1) Od jakiegoś czasu korzystam z usług salonu i robie hybryd. Jakosc usługi jest... zadowolona klientka super (1) Przemiła obsługa, bardzo kompetentna - dziękuję Pani Weroniko !!! Duża... Kara POLECAM (1) Witam. Pierwsza moja wizyta i zapewne nie ostatnia. Dobra lokalizacja, miła i... Nati
Pani Karolina (kosmetyczka) jest niezastąpiona! (1) Byłam stałą klientką tego salonu. W czasie zabiegów Pani Karolina sprawiała,... była klientka Polecam :) (1) Oferta jest rewelacyjna, od zwykłego manicuru po przedłużanie żelem. Obsługa... gość Polecam !! (1) Witam, trafiłam przez przypadek, i nie pożałowałam. Profesjonalna obsługa i... Zadowlona Klientka Szału nie ma (1) Byłam z koleżanką, ja manicure klasyczny - ona japoński. Skórki nie zostały... Kocio Boska (1) Najlepsza na świecie! Polecam!!! Każdy, kto raz skorzysta z usług Pani... Beata Super!! (1) Bardzo polecam każdej kobiecie by chociaż raz skorzystała z usług tej firmy.... Klientka Polecam (1) Jestem klientką Nail Express już od 9 miesięcy, jestem bardzo zadowolona z... Ania Świeżo po zabiegu. (1) Jestem niezwykle usatysfakcjonowany jakością świadczonych usług w gabinecie... Adam Manicure hybrydowy (1) Witam, Bardzo chętnie i czesto korzystam z oferty Nail Expressu. Bardzo... Kasia Polecam!! (1) Byłam u Pana Jakuba, zaciągnęłam tam i chłopaka i wszystkie problemy które... Patrycja Polecam (1) Polecam ten Salon,bardzo miła obsługa,profesjonalne podejście do klienta,... zadowolona Polecam (1) Dawno nie spotkałam się z tak miłą obsługą, pełen profesjonalizm, dobry... koniczynka Super efekt (2) Odwiedziłam Studio Lilly po raz pierwszy i jestem bardzo zadowolona. Pani... Jola pełen profesjonalizm (1) "Wenus" może być wzorem dla innych zakładów: obsługa profesjonalna, grzeczna... basia Profesjonalna ekipa (1) Studio na wysokim poziomie, czułam się jak w gabinecie lekarskim. Polecam... Marzena tier - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona - robiłam hybrydy i jeszcze nigdy tak fajnie i... tier Hybryda - Pani Kamila (1) Ostatnio miałam okazję wykonać pedicure hybrydowy u Pani Kamili. Pani Kamilo... :)