Pełne zadowolenie (1) Salon do ktorego napewno powroce Profesjonalne podejscie Pani Beaty do... Justyna Polecam (1) Korzystam od dłuższego czasu z usług Everynails i serrdecznie polecam... Kamila Zachwycona! (1) Przedłużanie paznokci idealnie wykonane! Przyjeżdżam aż z Gdyni ale warto bo... Wiola
Rewelacja (1) Dla mnie zdecydowanie najlepsza stylistka na świecie. Nie ważne, co wymyślę,... Kasia Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona. Bardzo miła i profesjonalna obsługa- szczególnie... KJ Gosia - opinia (1) Polecam usługi P.Agnieszki. Moja pierwsza wizyta - 3 lata temu i tak zostało... Gosia Polecam (1) Kilkukrotnie korzystałam z oferty NE robiąc manicure hybrydowy. Bardzo duża... magda super bezbolesna sprawa :) (1) meczyłam sie bardzo z wrastajacym paznokciem. jestem świeżo po zabiegu i od... zadowolona klientka Kurs na wysokim poziomie (2) 12 -15 listopada odbyłam w firmie SunnailsSpa kurs przedłużania i zdobienia... Katarzyna Zadowolona z przedluzonych wlosow (1) Przedluzalam wlosy u Pani Malgosi i musze przyznac ze widac precyzje i... Ania ms - opinia (1) Polecam! Naprawdę fantastyczne studio paznokcia, profesjonalna, bardzo miła... ms Czy to wina Groupona? (1) Nie mam większych zastrzeżeń co do obsługi, bo Pani była bardzo miła... Luka Jestem bardzo zadowolona (1) Z usług salonu korzystałam juz kilkakrotnie to z kosmetyczki to z manicuru i... Anita Bardzo szybka obsługa i przystępne ceny (1) Zgłosilem się z wrastajacym i pękniętym paznokciem. Zabieg korekcji trwał... Krzysztof malwina - opinia (1) Powiem krótko. Kto nie spróbuje, nie będzie wierzył. Dlatego zachęcam was... malwina Najwyższa jakość- serdecznie polecam! (1) Pełen profesjonalizm p. Agnieszki! Dokłada najwyższej staranności przy pracy... Agata Bardzo gorąco polecam! (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Klimat panujący w salonie bardzo przyjazny i... Marta bardzo polecam (1) Z usług korzystam od roku i jestem bardzo zadowolona. Panie są bardzo... autorka Jedyne takie miejsce (1) Trudno w to uwierzyć, ale odkąd znalazłam zakątek u Stelli minęło już ponad 8... Ania Polecam Panią Natalie!! (1) Pazurki zawsze świetnie i profesjonalnie zrobione a do tego p. Natalia jest... Natalia