Jestem bardzo zadowolona (1) Z usług salonu korzystałam juz kilkakrotnie to z kosmetyczki to z manicuru i... Anita Bardzo szybka obsługa i przystępne ceny (1) Zgłosilem się z wrastajacym i pękniętym paznokciem. Zabieg korekcji trwał... Krzysztof malwina - opinia (1) Powiem krótko. Kto nie spróbuje, nie będzie wierzył. Dlatego zachęcam was... malwina
Najwyższa jakość- serdecznie polecam! (1) Pełen profesjonalizm p. Agnieszki! Dokłada najwyższej staranności przy pracy... Agata Bardzo gorąco polecam! (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Klimat panujący w salonie bardzo przyjazny i... Marta bardzo polecam (1) Z usług korzystam od roku i jestem bardzo zadowolona. Panie są bardzo... autorka Jedyne takie miejsce (1) Trudno w to uwierzyć, ale odkąd znalazłam zakątek u Stelli minęło już ponad 8... Ania Polecam Panią Natalie!! (1) Pazurki zawsze świetnie i profesjonalnie zrobione a do tego p. Natalia jest... Natalia Polecam! (1) Od jakiegoś czasu korzystam z usług salonu i robie hybryd. Jakosc usługi jest... zadowolona klientka super (1) Przemiła obsługa, bardzo kompetentna - dziękuję Pani Weroniko !!! Duża... Kara POLECAM (1) Witam. Pierwsza moja wizyta i zapewne nie ostatnia. Dobra lokalizacja, miła i... Nati Pani Karolina (kosmetyczka) jest niezastąpiona! (1) Byłam stałą klientką tego salonu. W czasie zabiegów Pani Karolina sprawiała,... była klientka Polecam :) (1) Oferta jest rewelacyjna, od zwykłego manicuru po przedłużanie żelem. Obsługa... gość Polecam !! (1) Witam, trafiłam przez przypadek, i nie pożałowałam. Profesjonalna obsługa i... Zadowlona Klientka Szału nie ma (1) Byłam z koleżanką, ja manicure klasyczny - ona japoński. Skórki nie zostały... Kocio Boska (1) Najlepsza na świecie! Polecam!!! Każdy, kto raz skorzysta z usług Pani... Beata Super!! (1) Bardzo polecam każdej kobiecie by chociaż raz skorzystała z usług tej firmy.... Klientka Polecam (1) Jestem klientką Nail Express już od 9 miesięcy, jestem bardzo zadowolona z... Ania Świeżo po zabiegu. (1) Jestem niezwykle usatysfakcjonowany jakością świadczonych usług w gabinecie... Adam Manicure hybrydowy (1) Witam, Bardzo chętnie i czesto korzystam z oferty Nail Expressu. Bardzo... Kasia