Serdecznie Polecam! (1) Ciepły, przesympatyczny człowiek z poczuciem humoru, a przy tym znakomity... ŁNS Magi - opinia (1) Czysto, szybko i profesjonalnie. W milej atmosferze przy muzyce i w terminach... Magi Bardzo polecam (1) Bardzo profesjonalna pielegnacja stop (rowniez problematycznych, np. pekajace... Alicja
Polecam! (1) Ładnie i bardzo dokładnie, pełen profesjonalizm. Ania Zdecydowanie polecam (1) Do Pani Agnieszki przychodzę od początku 2011 roku i cały czas nie mam... Magda Polecam! (1) Bardzo polecam. Profesjonalna obsługa oraz bardzo sympatyczny Pan Jakub. camomile Polecam! (1) Bardzo polecam. Profesjonalna obsługa oraz bardzo sympatyczny Pan Jakub. camomile Profesjonalista !!! (1) Byłem z wrastającymi paznokciami u dziecka pół roku temu i do tej pory jest... Paweł Manicure hybrydowy (1) Manicure hybrydowy robiłam około 3 tyg temu, kolor świetnie się trzyma !... Monika Polecam!!! (1) Polecam!!! Do Nail Cafe trafiłam przypadkowo i z całą pewnością nie... Zadowolona klientka Fajne, normalne miesjce (1) Trafiłam na Słowackiego z kuponem z zakupów grupowych, bez przekonania, bo... Kot Gza - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z moich paznkoci, chodzę tam regularnie i nigdy się... Gza super (1) super obsługa śliczne pazurki naprawde polecam łucja Manicure i pedicure.. (1) Polecam. kozystałam z usługi Manicure i pedicure SPA pani Magda ktora... Teresa W 100 proc. POLECAM!!! (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Korzystam już z usług tego salonu nie... marta Stylizacja paznokcja oraz przedłużanie rzęs. (1) Pragnę polecić Studio stylizacji paznokci i kosmetyki w Gdyni, gdyż uważam ze... Aisza Bardzo dobry salon!!! (1) Polecam każdemu, duży profesjonalizm, kreatywność, ceny przystępne, na prawdę... Klaudia Ola - opinia (1) Super salon, profesjonalizm, kreatywność, bardzo miła obsługa to wszystko tam... Ola polecam (1) byłam pierwszy raz w tym salonie.....jestem bardzo zadowolona z wizyty!!super... Kasia studio paznokcia (1) Pani Iza meeega profesjonalna, chetnie skorzystam ponownie z usług salonu !... Ola