:) - opinia (2) Świetna obsługa, gabinet i atmosfera! gorąco polecam! :) :) Świetny gabinet! POLECAM! (2) Pani Emilia robi wspaniale masaze, w koncu przestały bolec mnie plecy a przy... Oliwia Żannetka - opinia (2) jestem super zadowolona z zabiegow na twarz w koncu pani Emilia uspokoiła... Żannetka
Maja - opinia (2) Jestem super zadowolona z zabiegów na twarzy, w końcu pani Emilia uspokoiła... Maja Po prostu rewelacja!!! (2) Najlepszy gabinet jaki do tej pory odwiedziłam. Peeling kawitacyjny wykonany... Marta Najlepszy gabinet w Gadańsku! (2) Polecam ten gabinet!! Choć bardzo mały to przytulny, a pani Lidka wykonująca... Weronika Profesjonalna usługa - perfekcyjna obsługa - domowa atmosfera (2) Korzystałam z usług wielu kosmetyczek, ale moimi stopami w tak profesjonalny... Bogusia Rewelacja!!! (2) Rewelacyjnie pod każdym względem -lokalizacja, miejsce, atmosfera, jakość... Natalia POLECAM!!! (2) Zakupiłam ofertę na jednym z portali zakupów grupowych dotyczącą wykonania-do... Magda W. Sympatycznie i fachowo (2) Polecam! Byłam, sprawdziłam. Korzystam w razie potrzeby :) Barbara Miły przytulny gabinecik (2) Indywidualne podejście do klienta p. Lidki jest dużym atutem. Rozmowa... Jola polecam (1) Miła obsługa, paznokcie wyglądają super! audreyy Profesjonalistka! (1) Pani Kasia to profesjonalistka w każdym calu. Widać, że kocha to co robi,... Agata Gorąco polecam (1) Gorąco polecam pedicure u pana Jakuba! Stópki po wizycie jak u dziecka, a... Ola Fajny Salon (1) Klientką tego Salonu jestem od dlugiego czasu dlatego czytajac ponizsze... Ania Szczerze polecam (1) Jestem po wizycie w tym gabinecie. Robiłam sobie zabieg na twarz, i buźka... Anita POLECAM WSZYSTKIM (1) Byliśmy z dzieckiem na zabiegu usunięcia wrastającego paznokcia u nogi u Pana... Dorota Nie polecam (1) Z przykrością nie polecam. Strzyżenie syna (dziecka) kosztowało 25zł. Miesiąc... Ania naprawdę warto (1) Korzystałam regularnie z usług innych gabinetów, do czasu gdy pojawiłam się w... Malwina french rewelacja:) (1) Skorzystałam z promocji,która była na gruper.pl .i nie zawiodłam się ;) Pani... zadowolona Magdalena :)