rewelacja (1) wykonywana usługa jest na wysokim poziomie, sympatyczna p. Marzena- zawsze... tanka profesjonalna (1) Zaufałam P.Agnieszce już kilka lat temu i nigdy się nie zawiodłam choć... Krystyna Bardzo dobry salon Polecam (1) Bardzo dobry salon, ładny wystrój, bardzo dogodna lokalizacja, bardzo miła,... Milena
Spore rozczarowanie (2) Wybrałam się do Studia Wersal, bo zachęciły mnie bardzo pozytywne opinie o... Ilona polecam (1) z korzystalam dwa razy z uslug Estetic Nalis, raz robilam manicure i raz... Grazyna Naprawde rewelacja (2) Jestem niezwykle zadowolona, naprawde pełen profesjonalizm i to w kazdym... Monisia Pełen profesjonalizm! (1) Polecam serdecznie! Miła atmosfera oraz profesjonalne wykonanie paznokci.... Magda79 farbowanie (1) wizytę w studio miałam przed groupon - nie byłam z tego powodu gorzej... zuza Rewelacja (1) Jestem szczęśliwa, że trafiłam na ten gabinet.Pan Jakub czyni... Iza Rewelacja (1) Kupiłam ofertę na grouponie- maniciure hybrydowy oraz pediciure hybrydowy.... Izabela Monika - opinia (1) Pelen profesjonalizm p.Agnieszki. Na poczatku Kwietnia odbylam kurs Pedicure... Monika manicure hybrydowy (1) Regularnie korzystam z manicure hybrydowego. Próbowałam znaleźć manicurzystkę... klientka manicure hybrydowy (1) Kilkukrotnie korzystałam z usługi manicure hybrydowego w tym salonie. Niby... klientka depilacja (1) Miałam ostatnio przjemność skorzystania z usług salonu. Muszę powiedzieć że... Iwona Kurs stylizacji paznokci na najwyższym poziomie !!! (1) Od dłuższego czasu poszukiwałam profesjonalnego kursu stylizacji paznokci... EwaKulesza Nie jest już tak dobrze jak kiedyś.... (2) Nie wiem czy zmieniła się osoba zarządzająca Everynails, ale niestety od... Poirytowana Polecam Gorąco! (1) Super obsługa, jestem stałą klientką i jestem zawsze zadowolona! Paznokcie... Kaś ZADOWOLONA KLIENTKA (1) Polecam wszystkim wymagajacym kobieta gdyz uslugi wykonywane sa na bardzo... Ania ZDECYDOWANIE POLECAM!!! (2) Dzięki Pani Weronice moje dłonie wyglądają zdecydowanie lepiej. Skorzystałam... Karolina Traktują klienta jak głupka (1) Bylem w salonie dwa razy, zawsze obsługiwany przez ta sama kobietę przed 40... Kamil