kaska - opinia (1) Nie mogłam przyjść na umówioną wizytę, zadzwoniłam z prośbą o wyznaczenie... kaska Polecam (1) Salon poleciła mi znajoma więc skorzystałam niedawno i przyznam że jestem... Ola :) (1) Bylam na rzęsach u Pani Marioli i paznokciach u Pani Iwony. Wszystko super!!... Nowa klientka
POLECAM (1) Gorąco polecam- pełen profesjonalizm Mateusz Rewelacja (1) Pazurki wykonane idealnie, bardzo trwałe. Mimo iż minęły już trzy tygodnie... Kasia polecam (1) Witam, polecam Pana Jakuba 1 100%. Jestem stałą klientką i zawsze wychodzę... H Wysoki poziom (1) Jestem ogromnie zadowolona z odbytego szkolenia (manicure hybrydowy, żelowy,... Dominika Polecam (1) Manicure hybrydowy - miła obsługa, duża możliwość wyboru kolorów, minus -... Aga Mieszane uczucia... (1) Skorzystałam niedawno z usługi przedłużania paznokci w salonie. Zastanawiałam... J Serdecznie polecam ! (1) Profesjonalna i sympatyczna obsługa, miłe, przytulne wnętrze i pięknie... Kamila gorąco polecam (1) Już nie pierwszy raz korzystałam z usług nail cafe. Ostatnio robiłem pedicure... Paula Edyta - opinia (1) Polecam.Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Edyta Tak powinna wszędzie wyglądac obsługa klienta (1) Jakość wykonanych paznokci jest naprawdę dobra. Jest duży wybór kolorów. Miła... Eliza Profesjonalna, miła obsługa. (1) Jestem naprawdę zadowolona z jakości wykonanych paznokci. Jest duży wybór... Patrycja Lucas (1) Polecam Łukasza, chodzę do niego od dwóch lat i nigdy się nie zawiodłam. Ma... Stała Klientka Sylwia - opinia (1) Dobre kosmetyczki, z duża wiedzą, estetyczny salon. Profesjonalne kosmetyki... Sylwia Katarzyna (1) Byłam klientką odwiedzającą Everynails regularnie. Zacznę od tego, że jest... Katarzyna Miło, przystępnie cenowo i w dobrej jakości (1) Miałam okazję korzystać z usług manicure w różnych salonach, dużych, małych,... Agnieszka Studio godne polecenia (1) Chodzę tam od kilku lat, pani Beata dba zarówno o moje ręce jak i nogi i... Alina PANI MARIOLA KOSMETYCZKA JAKICH NAM POTRZEBA (1) Z Panią Mariolą poznałyśmy się w Studio Lilly przez przypadek, po prostu... Magda