mega doskonalosc (1) Wybralem sie dzisiaj pierwszy raz na pielegnacje stopy cukrzycowej. Wchodzac... Jerzy Janik Zmiany, niestety na niekorzyść... (1) Odwiedzałam ten punkt od prawie roku, niestety będę musiała poszukać innego... Ania Nie polecam! (1) Wiele razy korzystałam z usług nail express .Nie wiem co tam się dzieje ale... Karolina
Polecam. (1) Przemiłe dziewczyny zabiegi i wykonanie na wysokim poziomie polecam. Bożena profesjonalizm (1) Chodzę juz długo do tego gabinetu i zawsze wychodzę zadowolona. Dlatego swoją... Beata polecam bardzo! (1) Porządna robota, miła atmosfera, czysto i przyjemnie, atrakcyjne ceny:) czego... Beata profeska w każdym calu (1) Z usług pani Beaty korzystam już od dawna i od dawna moje stopy oraz dłonie... Sylwia Zdecydowanie nie polecam (2) Nie polecam nikomu . Pierwszy raz byłam i ostatni . Panie , ktore tam pracuje... M. Wyrywanie skórek czy wycinanie? (1) Wybrałam usługę Manicure Express, czyli manicure z wycinaniem skórek,... niezadowolna klientka Zabieg fryzjerski- Regeneracja ultradźwiękami. (1) Jestem mega zadowolona! Byłam klientką Pani Irenki fryzjerki, która... Izabella Agata Przestrzelska - opinia (1) brak zalanych skórek, ale niestety hybryda po 3 dniach odpryskuje, manicure... Agata Przestrzelska Najgorszy zakład fryzjerski i kosmetyczny w trójmieście (1) Najgorszy zakład fryzjerski i kosmetyczny w trójmieście pani właścicielka... Justyna Polecam (1) Na początku sama nie byłam przekonana ale pomyślałam ze warto spróbować i... Marta paznokietki (1) Wspaniała kobieta! Świetnie zrobione paznokietki, zrozumiałyśmy się bez słów.... Asia Polecam (1) Do Pani Agnieszki trafiłam w listopadzie 2014r. Moje paznokcie prosiły o... Kamila Osobiste odczucia (dla zainteresowanych rekonstrukcją zniszczonej płytki, dokumentacja zdjęciowa po 3 dniach od wykonanej (3) (...)Ponadto w połowie usługi zostałam poinformowana,że cennik,z którym... JJ polecam (2) Jestem bardzo zadowolona z usług Pani kosmetyczki Elżbiety. Nigdy jeszcze... Alicja Polecam (1) Polecam bardzo! Wykonanie paznokci profesjonalnie, trzymają się długo. Pani... Klientka jestem zadowolona (1) mija tydzień od kiedy zrobiłam sobie hybrydę na stoisku w Rivce. Jestem... justyna Świetny kurs stylizacji paznokci metodą żelową (3) Na początku lutego odbyłam kurs u pani Agnieszki i naprawdę z czystym... Magdalena