Super (1) Zawitałam tam dzisiaj i jestem pod wrażeniem!Dziewczyny... Agnieszka klientka Rumia (1) Ostatnio skorzystałam z usług manicure express, ceny może nie są za niskie... klientka Rumia Mężczyżna (1) Skorzystałem już trzy razy z usługi manicure i pedicure w tym salonie.... Michał B.
klientka - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z mojego manicure! Paznokcie są równo wypiłowane,... klientka Stała bywalczyni (1) Ja takze korzystalam kilka razy z tego punktu manicure, zawsze u p. Magdy i... Stała bywalczyni Hybrydy (1) Bardzo ładne, w przystepnej cenie, swietna atmosfera. Jestem naprawde bardzo... ana Polecam (1) Jestem zadowolona.Miła atmosfera,czyste i przytulne wnętrze,wysoki poziom... Marta super salon! (1) Dzis bylo otwarcie,bardzo milo sie zaskoczylam-studio piekne,faktycznie... Aleksandra opinia (1) Goraco polecam ten salon kosmetyczny. Obsluga jest mila i profesjonalna. Martyna Polecam (1) Czysto, miło i profesjonalnie! Ola Polecam (1) Z usług korzystam od roku i jestem zadowolona. Pani Alicja jest dokladna i... Polecam Tragedia nie polecam !!! (1) Witam regularnie od dawna korzystałam z usług Manicurre Express dopóki miałam... NIE ZADOWOLONA KLIENTKA Mój pierwszy manicure - tragedia!! (1) To był mój pierwszy i NA PEWNO OSTATNI manicure w Manicure Express w... Molka Polecam (1) Krótko i na temat - nie mam zastrzeżeń. Z krótkich pazurków zrobiły się... Ewa Polecam (1) Trafiłam do Pani Alicji z polecenia ,i nie ukrywam ,że jestem bardzo... Natalia Jestem bardzo zadowolona (1) Pani Kosmetyczka bardzo miła, salonik choć nieduży to bardzo ładnie i... Marta polecam gabinet (1) Polecam serdecznie usługi Pani Alicji. Hybryda wykonana profesjonalnie.... Żana Stała klientka/była (1) Jestem znaczy to już teraz byłam stałą klientką. Od dłuższego czasu byłam... Stała klientka/była 08-11-2014 TOTALNY BRAK PROFESJONALNEGO SPRZĘTU !!! (1) Znów ktoś próbuje robić business niskim kosztem tylko czy wie o tym... dorota obsluga w recepcji-fatalna, zero szacunku i profesjonalizmu (1) nie pierwszy raz korzystam z uslug nail cafe. wczesniej bylam na depilacji,... Ania