Rewelacja!!!!!!!!! (1) Bardzo profesjonalna obsługa, ja mam problemy z wrastającymi paznokciami a... Mila Tak, tak, tak! (1) Fryzjer Łukasz (bardzo bezpośredni, z łatwością od razu przechodzi na ty)... Ania polecam (1) bardzo polecam, fryzjerki świetne, paznokcie i kosmetyczka także ;) ceny... Mzz
Serdecznie polecam (1) Rzetelnie, fachowo, czysto, przystępne ceny. Alina Bożenka - opinia (1) skorzystałam z usług tego salonu, bardzo mile zaskoczenie. Panie bardzo... Bożenka Gorąco polecam (1) Miałam zabieg mezoterapii mikroigłowej.Zgadzam się z pozytywnymi opiniami... Krystyna Serdecznie polecam!!! (1) W Studio Lilly byłam dziś po raz pierwszy, ale na pewno nie ostatni:) jest to... Asia Pani Mariola - gorąco polecam (1) Jestem wymagającą klientką, która długo poszukiwała osoby profesjonalnej i... Monika Rewelacja (1) Moja przygoda ze studiem Lilly zaczęła się jakiś rok temu. Trafiłam tu z... Kasia BG - opinia (1) Za P. Mariolą pojade nawet do W-wy, właściwa osoba na właściwym miejscu.... Fajny gościu (1) Zan się na rzeczy. Szybko sprawnie i tanio można pozbyć się problemu z... Klient Bardzo polecam (1) Zdecydowanie polecam;) Korzystałam już wielokrotnie z Gruponu i bywało... Iwona GORĄCO POLECAM !!! :) (1) Witam, dziś miałam farbowane włosy oraz ścinane, jestem bardzo zadowolona!!... A. zadowolona! (1) Z pełną odpowiedzialnością polecam "bar paznokciowy" everynails w centrum... pocztylionka Super!! (1) Wizyta u pana Jakuba była bardzo fajna , miałam problem z wrastającym... Justyna Cudowna atmosfera, przemiła obsługa - pełny profesjonalizm (1) Pierwszy raz skorzystałam z usług salonu kosmetycznego Studio Lilly, a drugi... Kasia Ocena (7) W Nail Cafe korzystałam do tej pory z dwóch usług: manicure i pedicure. W... Osa Gorąco polecam!!!!!!!! (1) Bardzo miła obsługa i super jakość usług, przy tym kameralnie i przytulne... Agata Godne polecenia (1) Super usluga... bardzo sympatyczna Pani.. przystepnna cena, mimo duzego... Lidia stylizacja paznokci (1) Bedac w salonie u Pani Beaty bardzo podobalo mi sie. Super oferty,nie... Karolina