Gorąco polecam!! (1) Do Pani Patrycji trafiłam całkiem przypadkiem i już nigdy nie wrócę do mojego... Ada Po prostu raj:) (1) Jestem stałą klientką salonu i jestem bardzo zadowolona z usług w nim... Monika Sarach Miejsce godne polecenia! (1) Z usług Nail Express korzystałam wielokrotnie, mogę polecić w szczególności... Kasia
polecam (1) Skorzystałam z promocyjnej opcji, bałam sie efektu, teraz śmiało POLECAM... Beata odradzam!!! (2) 1. Pani spilowala mi paznokcie tak, ze teraz mi sie strasznie po bokach... ZN Rewelacja (1) Gabinet z prawdziwego zdarzenia! Od dłuższego czasu Pani Beata robi mi... Joanna Pani Justynka jest niesamowita :) (1) Jestem klientka Paznokieciarni już tak długo że nawet nie pamiętam od kiedy... Iza ku przestrodze (1) zalogowałam się specjalnie by opowiedzieć co mnie dziś spotkało w owym... Melanie higiena i komfort do poprawki (1) Byłam tylko raz i moje wrażenie po wizycie - częstotliwość wizyt raczej go... noł sękju sękju baj Uwaga na ceny (3) Uwaga na ceny za ścięcie włosów. W moim przypadku cena wynosiła 110 zł za... Iza Super kolor (1) Niedawno wprowadziłam sie w okolicach salonu i postanowiłam go wyprubowac.... Natalia polecam! (1) Wiele razy robiłam u Beaty paznokcie,za każdym razem wyglądają pięknie! Teraz... Aga Polecam (1) Chodze o Nail Express juz prawie do dwoch lat. Na poczatku glownie robilam... Arwena Witam Panie (2) Ja jeszcze nie korzystałam z usług p.Bogusi i mam zamiar tam pujść po... Krysia Super (1) Szybko, bezboleśnie i w miłej atmosferze :) A$ Polecam z czystym sumieniem (1) dokładnie i fachowo bez niedoróbek .Paznokcie zrobione że aż miło .Widać że... Ania polecam serdecznie (1) jestem stala klienta p. Kasi od kilku miesiecy. Paznokcie robilam juz w wielu... M. Pełna elastyczność (1) Paznokcie u Kasi robię już od wielu lat. Gdy Kasia zmieniła miejsce pracy,... Honorata Z CALA ODPOWIEDZIALNOSCIA NIE POLECAM TEGO MIEJSCA PRZEZ WZGLAD NA FRYZJERA IGNORANTA - NIE POTRAFIACEGO WCZUC SIE W (1) Salon LUCAS, P. Lukasz... nie wiem czy mam czas oraz ochote na rozpisywanie... ROZCAROWANA Wysoki poziom za rozsądna cenę. (1) Do studia trafiłam przez przypadek a ze jestem mieszkanką Pogórza ,a niestety... Marzena