Polecam (1) Chodze o Nail Express juz prawie do dwoch lat. Na poczatku glownie robilam... Arwena Witam Panie (2) Ja jeszcze nie korzystałam z usług p.Bogusi i mam zamiar tam pujść po... Krysia Super (1) Szybko, bezboleśnie i w miłej atmosferze :) A$
Polecam z czystym sumieniem (1) dokładnie i fachowo bez niedoróbek .Paznokcie zrobione że aż miło .Widać że... Ania polecam serdecznie (1) jestem stala klienta p. Kasi od kilku miesiecy. Paznokcie robilam juz w wielu... M. Pełna elastyczność (1) Paznokcie u Kasi robię już od wielu lat. Gdy Kasia zmieniła miejsce pracy,... Honorata Z CALA ODPOWIEDZIALNOSCIA NIE POLECAM TEGO MIEJSCA PRZEZ WZGLAD NA FRYZJERA IGNORANTA - NIE POTRAFIACEGO WCZUC SIE W (1) Salon LUCAS, P. Lukasz... nie wiem czy mam czas oraz ochote na rozpisywanie... ROZCAROWANA Wysoki poziom za rozsądna cenę. (1) Do studia trafiłam przez przypadek a ze jestem mieszkanką Pogórza ,a niestety... Marzena Profesjonalistka (2) Witam polecam kosmetyczkę p. Bogusię zrobiła mi paznokcie pięknie... E,B Serdecznie POLECAM! (1) Profesjonalna obsługa, przesympatyczna atmosfera, przystępna cena, i co... Zadowolona Klientka Calkiem ok. (1) Poza specyficzna klientela oraz wszechobecnym KURZEM w salonie jestem... Nail girl przeciętnie (2) Pani Beata robi akryl wg własnego widzimisię, nie zapyta o kształt, kolor.... p POLECAM! (1) Paznokcie są zrobione ślicznie!!!Bardzo profesjonalne podejście,no i ceny w... Asia Polecam (1) Pani Sylwia jest bardzo miłą, kompetentną osobą. Z pełnym zaangażowaniem... Anna Manicure meski (2) Witam, praktycznie od początku istnienia studia korzystam z usług miłych pań... Andrzej ślubnie (1) ja paznokci nie robiłam, ale za to makijaż ślubny, który przetrwał całą noc,... ania R JEŻLI NIE BYŁAS W ESTETIC NAILS - TO ZROZUMIESZ ,ŻE NIGDY NAPRAWDĘ NIE BYŁAŚ ZADOWOLONA:) (1) Bardzo profesjonalnie, dokładnie, bez zadnych niedoróbek, na wysokiej jakości... DG :) Polecam serdecznie! (1) Z usług salonu Nail Express korzystam już od dłuższego czasu i szczerze... Aleksandra Raj dla stóp (2) Pedicure w profesjonalnej i w bardzo przyjaznej oraz relaksującej atmosferze.... Lena Polecam!!! (1) Do Pani Kasi trafiłam z tzw. biegu, kiedy do głowy przyszła mi myśl "a zrobię... Małgorzata