ku przestrodze
zalogowałam się specjalnie by opowiedzieć co mnie dziś spotkało w owym salonie. NIKOMu GO NIE POLECAM!!! Oferte salonu znalazłam w internecie. Umówiłam się na farbowanie. Wszystko zapowiadało się super- pan miły, grzeczny. Cena korzystna... Skusiłam się bo wizyta miała kosztować o blisko połowę mniej niż u mojego fryzjera we Wrzeszczu. Gorzej było na miejscu... Pana nie było przez pierwszą godzinę. W salonie dwie panie zajęte sobą, a mniej klientami. Jasno powiedziałam, ze chcę odświeżyć kolor i zależy mi by był to blond idący w kierunku platyny, a nie broń Boże złotego- żółtego odcieniu. Nie udało się. Panienka farbowała mnie dwa razy. Przyszedł szef w czasie drugiego farbowania... Najpierw paneinka stwierdziła, ze "mam trudne włosy". Potem, że czego ja chce, że mam blond i że jest Ok. Ja jej na to, ze jest żółty. Ona, że co ja mówię jak nie jest... Przepychanka potrwała kilka minut. Wyszłam z mokra głową, wkurzona na maksa. Nie zapłaciłam bo... pan szef najpierw okazało się, że nie ma kasy fiskalnej (dziwne,co?), a potem jak zażądałam w takim razie rachunku-pokwitowania- nagle nie miał wydać ze 100 złotych.