Anna - ocena (1) Kiedys salon zaslugiwal na szacunek zarowno ze wzgledu na prace jak i... Anna izabela - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w salonie La Mania. Zabieg kobido ap... izabela Amelia - opinia (2) Jakość z miesiąca na miesiąc coraz gorsza. Obsługa porażka. Chodziłam kilka... Amelia
Gosia - ocena (2) Masaż kobido w wykonaniu pani Agnieszki, to jakiś kosmos. Nie wiem co ona ma... Gosia Kasia Głuch - ocena (1) Fantastyczny Salon! Super specjalistki. Mega miła atmosfera. Właścicielka z... Kasia Głuch Andrzej - ocena (1) Pełen Profesjonalizm Andrzej Julia - ocena (1) Nie polecam w jednym z salonów przedlużylam włosy po 1.5tygodnia zaczęły mi... Julia kara routman studio - ocena (1) zapraszamy do naszego salonu kara routman studio Kseni - ocena (1) Polecam Salon w Gdyni)) Kseni Patrycja - ocena (1) Bardzo polecam usługi Zuzy, bardzo dokładnie robi manicure! Bardzo... Patrycja Marta - ocena (1) Piękny manicure, super atmosfera! Do takich miejsc chce się wracać Marta Karyna - ocena (6) "shock beauty" Dziewczyny, zdecydowałyście się tam pracować, zastanówcie się,... Karyna Klaudia - ocena (1) Polecam Shock Beauty Klaudia Justyna - ocena (1) Wizyta w Shock Beauty wywarła na mnie duże wrażenie. Jestem zachwycona z... Justyna Natalia - ocena (1) Polecam ! Miejsce jest wyjątkowe Natalia Karolina - ocena (1) Bardzo lubię przychodzić do Shock Beauty , zawsze wychodzę z uśmiechem na... Karolina Monika - ocena (1) Wyszłam z salonu z pięknymi brwiami ️ Monika Sabina - ocena (1) Polecam ! Salon godny polecenia Sabina Elżbieta - ocena (1) Bardzo lubię korzystać z usług salonu , chodzę na manicure , pedicure oraz na... Elżbieta Basia - ocena (1) Od początku chodzę do Shock Beauty , muszę przyznać że w lepszym salonie nie... Basia