Maja - opinia (2) Chodziłam regularnie od jakiegoś czasu, ale coś złego musi się w salonie,... Maja Wiktoria - ocena (1) Najlepszy podolog w Trójmieście ! Rozwiązuje problemy z którymi nie radzą... Wiktoria Małgorzata - ocena (1) Profesjonalna obsługa, wyjaśnione wszystkie wątpliwości, bez pośpiechu,... Małgorzata
Elżbieta - ocena (1) Zgłosiłam się na manicure żelowy do p. Natalii. Paznokcie zostały wykonane... Elżbieta Justyna - ocena (1) Agnieszka i Karolina wykonują super Zabiegi kosmetyczne chodzę do nich od lat... Justyna Justyna - ocena (1) Karolina jest najlepsza pierwszorzędnie robi paznokcie akrylowe , żelowe,... Justyna MAGDA - ocena (1) niestety nie polecam , totalny brak szacunku dla klienta, mimo prosby nie... MAGDA Mirosław - ocena (1) Miła i profesjonalna obsługa. Usługi na najwyższym poziomie. Mirosław Anna - ocena (1) Kiedys salon zaslugiwal na szacunek zarowno ze wzgledu na prace jak i... Anna izabela - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w salonie La Mania. Zabieg kobido ap... izabela Amelia - opinia (2) Jakość z miesiąca na miesiąc coraz gorsza. Obsługa porażka. Chodziłam kilka... Amelia Gosia - ocena (2) Masaż kobido w wykonaniu pani Agnieszki, to jakiś kosmos. Nie wiem co ona ma... Gosia Kasia Głuch - ocena (1) Fantastyczny Salon! Super specjalistki. Mega miła atmosfera. Właścicielka z... Kasia Głuch Andrzej - ocena (1) Pełen Profesjonalizm Andrzej Julia - ocena (1) Nie polecam w jednym z salonów przedlużylam włosy po 1.5tygodnia zaczęły mi... Julia kara routman studio - ocena (1) zapraszamy do naszego salonu kara routman studio Kseni - ocena (1) Polecam Salon w Gdyni)) Kseni Patrycja - ocena (1) Bardzo polecam usługi Zuzy, bardzo dokładnie robi manicure! Bardzo... Patrycja Marta - ocena (1) Piękny manicure, super atmosfera! Do takich miejsc chce się wracać Marta Karyna - ocena (6) "shock beauty" Dziewczyny, zdecydowałyście się tam pracować, zastanówcie się,... Karyna