Joanna - opinia (1) Rewelacja !!! Nic dodać nic ująć Joanna An - opinia (1) Na początku wszystko zrobiło na mnie dobre wrażenie, dostałam wodę,... An X - opinia (1) Byłam w salonie w Oliwie pod koniec stycznia - klasycznie manicure hybrydowy.... X
marzena - opinia (1) Omijac szerokim lukiem!!! Paznokcie kiepsko zrobione. Hybryda zaczyna sie... marzena Anna - opinia (1) Niestety nie mogę pochwalić Pana za wykonaną usługę. Byłam po raz drugi. Ale... Anna Maja - opinia (1) Nie polecam,atmosfera bardzo sztywna,paznokcie wykonane fatalnie. Maja Kasia - opinia (1) Mój ulubiony salon piękności w Gdyni. Wszystkie pracownicy prawdziwe... Kasia S - opinia (1) Kiepsko wykonane paznokcie. Była to pierwsza i na pewno ostatnia wizyta w tym... S Paulina - opinia (1) Nie polecam, paznokcie zostały źle zrobione. Musiałam naprawić je u innej... Paulina Klaudia Kleisa - opinia (1) Pełen profesjonalizm i super atmosfera Klaudia Kleisa Agnysa - opinia (1) Najlepsze miejsce na paznokcie w jakim byłam w życiu, staranne, trwałe i z... Agnysa Magdalena - opinia (1) Od pierwszej wizyty jestem stałą klientką. Obsługa zawsze bardzo miła i... Magdalena paznokc (1) Witam. U ręki na palcu zebrała się ropa smarowałam czarna maścią i wycuagla... pacjet Niedoszła klientka - opinia (1) Stanowczo odradzam. Nie zostałam poinformowana przy zapisie o konieczności... Niedoszła klientka Paulina - opinia (1) Profesjonalna obsługa i indywidualne podejście do klienta, a wszystko w... Paulina Ola Balicka - opinia (1) Dzis wykonywalam oczyszczanie wodorowe u Pani Ilonki to jest szefowa salonu... Ola Balicka Magdalena - opinia (1) Najlepszy podolog w Trójmieście !!! Magdalena emilia - opinia (1) doskonały salon ze wszechstronną ofertą! skorzystałam już z wielu usług... emilia Anonimka - opinia (1) Skorzystałam z usług tego salonu przed urlopem. Zapisałam się na pedicure... Anonimka Agnieszka - opinia (1) Salon DK5 Beauty na ulicy Chwaszczyńskiej prowadzony w jest w sposób... Agnieszka