Katarzyna - opinia (1) Bardzo profesjonalnie! Pedantycznie. Higiena na najwyższym poziomie. Polecam! Katarzyna Bambarumba - opinia (1) Przesympatycznie, profesjonalnie, przystępnie cenowo :) Bambarumba Natalia - opinia (1) Polecam serdecznie, czysto, miło, kameralny salonik, dziewczyny namalowały mi... Natalia
Zawiedziona Klientka - opinia (1) W salonie skorzystałam z usługi - manicure klasyczny. O ile efekt wizualny... Zawiedziona Klientka Anna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. W kilka wizyt Pani doprowadziła moje zniszczone w... Anna Paulina - opinia (1) Ania to podolog z pewną ręką i ogromem wiedzy który cały czas poszerza.... Paulina B - opinia (1) Bardzo przyjemne miejsce, rzęsy najładniejsze jakie miałam kiedykolwiek.... B Wiolka - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Pani Ani. Bardzo miła osoba i... Wiolka W - opinia (1) Pani Ania jest cudotwórczynią w zakresie podologii! Świetnie poradziła sobie... W jola - opinia (1) Moje paznokcie są pod opieką pani Karoliny od wielu, wielu lat. Jest to pełen... jola XXX - opinia (1) Również nie polecam. Brak higieny, brud wszędzie, brak sterylizacji narzędzi.... XXX Kasia - opinia (1) Świetny salon, zawsze fachowa obsługa i szeroki wybór usług z przystępnymi... Kasia Daria - opinia (1) Jestem stałą klientką. Rzęsy wykonuje mi niezawodna Pani Asia. Bardzo... Daria Joanna - opinia (1) Korzystam regularnie z usług salonu, dziewczyny zawsze wkładają serce w to,... Joanna Karolina - opinia (1) Pełen profesjonalizm,wykwalifikowany zgrany zespół,miła atmosfera,piękny... Karolina Ewelina - opinia (1) Jeszcze raz Dziękuję naprawdę długo szukałam takiego miejsca i oczywiście tak... Ewelina Adriana1970 - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Dbałość o każdy szczegół, bardzo miła i ciepła... Adriana1970 Paulina - opinia (1) Najlepszy manicure w mieście! Jestem już stałą klientką, po doświadczeniach w... Paulina Roma - opinia (1) polecam każdemu kto szuka dobrej usługi w racjonalnych pieniążkach. Miło,... Roma Ania - opinia (1) Zawsze przemiła obsługa. Super produkty i wybor kolorow. Zdecydowanie polecam! Ania