z - opinia (1) Otrzymałam w prezencie urodzinowym groupon na pedicure spa wykonany w saloni.... z Nie polecam (1) Nie polecam, bardzo niestarannie nałożony lakier, z zanieczyszczeniami i... Kasia - opinia (1) Manicure hybrydowy wykonany mało starannie. Nierówno opiłowane paznokcie,...
bardzo polecam !!! (2) Szukałam salonu, który jest czynny w godzinach porannych abym mogła wykonać... Ania Sz. Barbara - opinia (1) Jestem bardzo nie zadowolona pan wykonał zabieg okropnie uszkodził mi... Barbara - opinia (1) Polecam, świetne miejsce i jakość usług na najwyższym poziomie. Panie bardzo... Salon godny polecenia (1) Od lat moimi włosami opiekuje się Pani Dorota i podążam za nią gdziekolwiek... Kasia Zadowolona Klientka (1) Jest to mega salon z cenami jeszcze lepszymi. Bardzo polecam dziewczyny... Sanda Polecam (1) Miła obsługa. Bardzo przystępne terminy moza umówić się nawet tego samego... Barbara Zadowolona Klientka (1) Witam ! Pragnę polecić ten salon. Od września ubiegłego roku szukałam... Agnieszka Polecam! (1) Świetna praca. Wspaniała kobieta! Ewelina Perfekcyjna usługa na wysokim poziomie (1) Polecam usługi Pani Marceliny, korzystałam w salonie zarówno z manicure jak i... Aleksandra Najlepsza z najlepszych! (1) Już długi czas korzystam z usług i nigdy się nie zawiodłam :) paznokcie... Karolina Polecam serdecznie Panią Marcelinę. (1) Miejsce do którego wracam. Profesjonalnie i merytorycznie na każdym poziomie:... Anna Nie polecam (1) Nie jestem zadowolona z usług Pani Karoliny. Odniosłam wrażenie brakiem... Klient Nieprofesjonalnie (1) Kompletny brak profesjonalizmu, zapisywanie na inne terminy, brak żadnej... Była klientka Profesjonalnie !!! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Pani Agnieszki.Jak każda kobieta lubię mieć... Joanna N. Wszystko super (1) Swietna atmosfera, mila wlascielka i wysoka jakosc zabiegow:) Karolina Rewelacja! (1) Byłam dziś na pierwszej wizycie w salonie i wyszłam zachwycona i Panią... Ania dobra robota :-) (1) Pani Agnieszka wie co robi, jestem zadowolona z efektów jej pracy. Paznokcie... Ewa