Polecam! (1) Pełen profesjonalizm. Gorąco polecam. Świetne dziewczyny!!! Alicja Zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona z oferty salonu, Podczas jednej wizyty udało mi... Katarzyna Polecam (1) Usługi na najwyższym poziomie, polecam. Karol
NAJGORSZE PAZNOKCIE JAKIE MIAŁAM ! (1) Przedłużyłam paznokcie w Kimi Manicure w Alfa Centrum 1,5 tygodnia temu. Do... Karolina Wspaniale miejsce (1) Relaks spokój dobra energia cos czego potrzeba każdej z nas chwila dla siebie... Anna Nie zgadzam się z opinią p.Kamili (1) Jestem wieloletnią klientką Studia Lilly i powiem szczerze,że wielokrotnie... Halina Ostrzegam. Omijać fryzjerkę p. Irenę studio Lilly Wrzeszcz (2) Zazwyczaj nie dodaję opinii na temat usług, ale tym razem chce ostrzec przed... Kamila Ciężka sprawa (1) Wszystko dobrze tylko zostałam przyjęta w mieszkaniu, do około kręcił sie... Ola POLECAM!!!! (1) Jestem stałą klientką Pani Oli od roku i szczerze polecam!!!! Rzęsy i... Asia Rewelacyjne miejsce! (1) Świetna ekipa, piękne wnętrza a do tego wszystkiego wysoka jakoś usług!... Patrycja Polecam serdecznie! (1) Bardzo milo i profesjonalnie :) jestem stala klientka, menicure i rzeski... Viola Mało sympatycznie ale jakość i cena dobra (1) Pani Kasia to mistrzyni manicure. Precyzja, dokładność i jakość na najwyższym... Iza Polecam! (1) Świetni ludzie, wspaniały klimat i przede wszystkim profesjonalność! Chodzę... Magda Polecam! (1) Mimo tego, że była to moja pierwsza wizyta u Pani Oli to z pewnością nie... Anna Amba - polecam (1) Pełen profesjonalizm , przyjazna atmosfera , przystępne ceny . Polecam salon... Hanna Polecam na maksa! (1) Ola jest fantastyczna - przemila, bardzo zdolna i profesjonalna. Po każdej... Ania POLECAM bardzo, bardzo :) (1) Salon Amba to super miejsce, gdzie szybko i profesjonalnie p. Aleksnadra... Magda Odradzam !! Unikajcie! (1) Na początku było wszystko super . Ale po jakimś czasie dziewczyny sie ciagle... Karolina Przepiękne miejsce i profesjonalna usługa (1) Z czystym sumieniem polecam the Beauty Bar w Gdyni. Miejsce jest przepiękne,... Martyna Polecam 100 % (1) Takiego miejsca brakowało w Trójmieście. Hybrydy wyszły idealnie, tak jak... Marta