Joanna - opinia (1) Pani Monika robi piekne, starannie wykonane paznokcie. Szeroki wybor kolorow... Joanna NIE POLECAM (1) jak chcesz popaść w depresję odwiedź salon Pana Łukasza jak chcesz żeby... Aneta Profesjonalistka (1) Byłam dziś pierwszy raz w tym salonie, jest przepieknie urządzony. Panie są... Magda
Polecam nie kantuja wszystko super oryginalne preparaty (1) Pokecam serdecznie bylam w wielu klinikach ale w Diamond wszystko bylo... Beata Detlaw rzęsy lvl100 (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Korzystam zarówno z usług stylizacji rzęs jak i... Hania Pełen profesjonalizm (1) Cudna atmosfera, niesamowita wiedza i umiejętności. Polecam w 100'/, Beata Serdecznie polecam!!! (1) Pięknie i pomysłowo wykonane paznokcie żelowe! Eleganckie, świetnie dobrane... Ewelina Bardzo fajne miejsce (1) Drogie Panie i Panowie :) Polecam usługi wysp Kimi. Uczeszczam od dłuższego... Michalina l. 27 Profeska! (1) Zachęciły mnie dotychczasowe realizacje i nie żałuję. Myślę, że każda... Ola Darmowy manicure w Galerii Bałtyckiej (2) Powiem szczerze,że troszkę się obawiałam bo myślę sobie jak za... Paulina Szczerze polecam (1) Profesjonalna obsługa, bardzo dobra jakość wykonywanych zabiegów oraz miła... Daria Najlepsza hybryda (1) jaką kiedykolwiek miałam. Bardzo miła obsługa i w pełni profesjonalna. Jak... Kasia wrastający pznokieć 😡 (1) Udałam się do gabinetu z okropnym problemem. ..mianowicie wrastojący... eNka Gorąco polecam Doktora Rudzińskiego (1) Szczególnie wszystkim osobom, które boją się spotkań ze stomatologiem :-) Pan... Asia be.maniera na ulicy Aldony (1) Piękne miejsce, skąd wyjdziesz z pięknymi paznokciami!! Polecam!! klientka Polecam salon Z Pasją i Pazurem !!!! (1) Z czystym sumieniem polecam usługi stylizacji paznokci w tym salonie. Pani... Ania Pełen profesjonalizm i ogromna pasja !!! (1) Witam niedawno odwiedziłem salon z Pasją i Pazurem byłem na manicure... zadowolony klient Polecam! (1) Polecam gorąco. Piękny, nowy salon. Czyściutko, wnętrze pozwala się wyciszyć.... Natalia Tak (1) Polecam 100%%%% Profesjonalna klinika Bogdan Najlepsze miejsce na masaż!!! (1) Miejsce w którym człowiek zapomina o szarej rzeczywistości a przekraczając... Adam