Super (1) Witam. Jeśli ktoś stawia na jakość i wytrzymałość paznokci to zdecydowanie... Magda Gdańsk Naprawdę polecam (1) Polecam Studio Paznokcia na Ogarnej, Pani Zuzanna najlepsza. Dawno nie miałam... Paula Polecam (1) Chodze od lat na rozne zabiegi, najczesciej na paznokcie. Dziewczyny... Rooda
Brwi masakra! (1) Naprawdę myślałam że brwi nie da się zepsuć, a jednak. Poszłam gdyż musiałam... Zawiedziona Joanna (1) Super obsługa, rodzinny klimat Paznokietki rewelacja Dziekuje Panu... Joanna Zdecydowanie na tak!!! (1) Profesjonalna obsługa , przystępne ceny i super efekty zabiegów z zakresu... Basia Uwaga !!!! ostrzegam przed wizytą w zakładzie! (1) Niestety z przykrością stwierdzam, że moja wizyta w tym... Niezadowolona klientka Polecam szczerze (1) Doktor Rudzinski to bardzo dobry specjalista kompetentny i profesjonalny.... Iwona Polecam (2) Szczerze polecam tego fryzjera! Pani Marta jest bardzo miłą osobą.. Jest... B MEGA FAJNE RZĘSY (2) Polecam SUN na Zaspie super dobrane rzęsy do oczu i profesjonalnie... klientka Rece pani Kasi leczą (1) Byłam juz u wielu dermatologow,kosmetologow i naprawde nie mam problemu z... Ola Skandaliczna obsługa i żenująca rozmowa z szefowa (1) Manicurzystka która malowała nam paznokcie była bardzo ok, ale cała reszta... Hanna I tak powinno być (1) Wszystko na najwyższym poziomie, bardzo profesjonalne podejście do pacjenta.... Zadowolony na 100% Zabieg na twarz - cudowny relaks (1) Od samego początku istnienia kliniki zostałam jej wiernym klientem.... Magdalena Polecam. (1) Miła obsługa, profesjonalnie, czysto w gabinecie. Justyna super zabiegi (1) Korzystałam z zabiegów Icoone i jestem bardzo zadowolona.Mam wymodelowane... Dominika Zadowolona;) (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi ,profesjonalne podejście do klienta ...jak... Iza Icoon zabieg na ciało. (1) Polecam bardzo profesjonalne podejście do klienta. Zabiegi na ciało Icoon... Julia Szybko drogo niedokładnie (1) Korzystałam z waszych usług 4 razy, za każdym razem obsługiwala mnie inna... Aneta Chciałabym zamieścić opinię o stomatologu Panu Rudzińskim (1) Jest to wysokiej klasy fachowiec, delikatny, dokładny. Ponadto sympatyczny i... Barbara