nie polecam!!! (1) Żadna z pań robi te paznokcie chyba z jakiegoś musu. Kłóciły się panie przy... Weronica Zdecydowanie odradzam:( (1) Moje paznokcie, a dokładnie mówiąc tips+żel na paznokciach, trzymały... ada nieprofesjonalnie, niemiło i bardzo drogo (1) Za 45 zł mam manicure dużo gorszy niż potrafię zrobić sama. Bardzo... Annika
masakra - nie polecam !! należy unikać takich miejsc (3) Byłam tam na paznokciach hybrydowych przed świętami. Niestety nie mogę... Leokadia zaskoczona bardzo pozytywnie - polecam (1) Robiłam manicure hybrydowy 2 tygodnie temu i jestem bardzo zadowolona. Lakier... Monika Nie polecam (1) Usługi świadczone na ilość absolutnie nie jakość!!żel na tipsy? Grube... Zawiedziona klientka Nie polecam. (2) Chciałabym ocenić w skali 1-5 najważniejsze dla mnie przy korzystaniu z usług... Maribel bardzo drogo (1) Robie dziś manicure - teraz Uwag :zwykłe malowanie plus ściągnięcie hybrydy... Katarzyna Nowe miejsce z profesjonalną obsługą (1) Zdecydowanie polecam Panią Aleksandrę Szymala. Bardzo dokładna, kieruję się... Kasia cena nieadekwatna do wykonania (1) Byłam raz po drodze, z całkowitym przekonaniem mogę powiedzieć, że nigdy... Ania Pani Angelika (1) Jestem stalą klientka tego punktu a w zasadzie Pani Angeliki, która jest... AM Niespotykana ignorancja klienta przez personel (2) Przedwczoraj zamierzałam skorzystać z usługi w tym "wysoce profesjonalnym"... Magdalena Nie polecam (1) Nie polecam, paznokcie niedokładnie pomalowane, na szybko! skorki nie ruszone... S Profesjonalnie, dokładnie i szybko (1) Nagłówek mówi wszystko. Dodam, że jest szeroka gama kolorów, przyjemna... Ania Rewelacja:)))) (2) Najlepsze studio w Trójmieście..Pełen profesjonalizm, indywidualne podejście... Madzia Profesjonalizm! (2) Z usług Pani Alicji korzystam od wielu lat i za każdym razem byłam zadowolona... Kasia Rewelacja (2) Korzystam z uslug , ktore oferuje pani Alicja od okolo 2 lat. Jestem bardzo... Monika Srednio (2) Byłam u Pani Anny i Emilii - wszystko super. 3 raz poszłam z nadzieją, że... Klientka Fajne miejsce, dostępne ceny, polecam (1) Wracalam z pracy i bardzo spodobało mi się miejsce, więc korzystając z... Kasia POLECAM!!! Manicure hybrydowy (1) Od niedawna w centrum handlowym Galerii Przymorze pojawiła się wyspa z... Ewa