Rewelacja (2) Korzystam z uslug , ktore oferuje pani Alicja od okolo 2 lat. Jestem bardzo... Monika Srednio (2) Byłam u Pani Anny i Emilii - wszystko super. 3 raz poszłam z nadzieją, że... Klientka Fajne miejsce, dostępne ceny, polecam (1) Wracalam z pracy i bardzo spodobało mi się miejsce, więc korzystając z... Kasia
POLECAM!!! Manicure hybrydowy (1) Od niedawna w centrum handlowym Galerii Przymorze pojawiła się wyspa z... Ewa Niestety nie polecam miejsca .. (1) Jestem bardzo nie zadowolona z obsługi. Wymieniając w punktach: - nie... Ewa Najlepsza :) (1) Karolina jest przemiłą, skromną osobą z wielkim talentem. Jest bardzo... Maja Nie polecam (1) Panie owszem miłe, wybór kolorów ogromny to fakt. Ale mam zastrzeżenia do... Ewelina Serdecznie Polecam (1) Pani Agnieszka jest prawdziwym specem od paznokci i brwi. Potrafi wyczarować... Justyna Polecam świetne miejsce (1) Bardzo polecam gabinet, była to moja pierwsza wizyta i na pewno nie ostatnia. Paulina Profesjonalna obsługa (1) Przemiła, profesjonalna obsługa. Paznokcie hybrydowe długo się trzymają, a... Patrycja:) Łukasz nie zawodzi nigdy (1) Znam Łukasza od strony zawodowej od lat. Nigdy nie wyszłam z jego salonu... Bożka hybryda (2) Ceny nie należa do najtańszych, byłam tam 3 razy, za każdym razem robiła... Anna centrum Henna brwi - najlepsza (2) Pani Ania robi najlepszą henne i depilacje woskiem, polecam Anneli Pani Mariola (1) Czy może ktoś wie gdzie obecnie przyjmuje pani Mariola? Niestety ale w... Monika Najlepsze paznokcie :) (1) Świetna atmosfera, ogromny wybór kolorów hybrydy, a także cały segregator... Weronika Polecam (2) Korzystałam w usługi w ostatni weekend i byłam bardzo zadowolona. Przede... Dominika Fatalna obsługa (1) Manicure jest zrobiony byleby był, na masowkę, bez słuchania klienta. 3... helena Duże ALE (1) Obsługa miła, paznokcie wyglądają fajnie, ale niestety. Kompletna... gosc bardzo zadowolona (1) korzystam z usług gabinetu od kiedy przypadkiem trafiłam na ofertę promocyjną... Gosia Odradzam... (1) Udałam się do gabinetu z synem. Problem kurzajka na pięcie. Pan kosmetolog... ada1410