Tragedia - nic więcej nie mogę powiedzieć (1) Poszłam w piątek z koleżanką, pani przez telefon mi powiedziała, że muszę być... Agnieszka moja opinia kursantka Aldona (1) Pani Agnieszka przekazuje bardzo ogromną wiedze na kursach i jest bardzo... aldona polecam (1) korzystam z usług od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolona Duży wybór... Teresa
Cudowne! (1) Polecam wszystkim Salon Paznokieciarnia bardzo serdecznie. Pełen... Panna Młoda Wrastający paznokieć (2) Pan Jakub jest całkiem sympatyczny, jednak to chyba tylko jedyna dobra strona... Anonim polecam profesjonalizm i wyrozumiałość :) (1) Byłam u pani Agnieszki pierwszy raz na szkoleniu znalazłam jej firmę na... Agnieszka Szczepańska Nie polecam ze względu na obsługę (1) Z usług kimi manicure korzystałam dwukrotnie. Na plus tylko i wyłącznie długo... Klientka Wspaniale, wykonane paznokcie i do tego bonus od mojego kocura... :) (2) Byłam w Nail Cafe ostatnio. Przyjaciółki mi polecały, miały śliczne paznokcie... Natalia Polecam Sunnails SPA (1) W gdynskiej szkole stylizacji paznokci SUNNAILS SPA przeszlam 4-dniowe... Natalia Polecam serdecznie!!! (1) Na poczatku Maja skorzystalam z uslug P.Agnieszki - i jestem bardzo... Natalia Super, polecam! (1) Bardzo polecam ten salon! Wszystkie Panie są przesympatyczne, robię tam... OLA Piękne paznokcie i relaks (1) Do Paznokieciarni trafiłam przypadkiem, ale już się z nią nie rozstanę.... dagmara Najgorszy nails bar z trójmiejskich centr handlowych (1) Ostrzegam!Zazwyczaj korzystałam z usług nails baru w GB, wyjątkowo poszłam do... Klientka profesjonalizm, dokładność, rzetelność (1) Ja oceniam SUNNAILS SPA na jak najwyższą ocenę. Byłam na przedłużaniu żelem.... martuchna napisac musze...inaczej sie udusze... (1) W kwestii profesjonalizmu Pani Agnieszki,jej wiedzy,kultury,dokladnosci i... klientka z alergia...na ludzka g Gdynia ma wspaniały gabinet: Agnieszki Zdrojewskiej (1) Kasia Angel 07:08 Kasia Angel Zostałam modelką dla kursantek w gabinecie... Kasia Angel pierwsza wizyta, namiar z internetu (2) Nienajtanszy pedicure (100zl z malowaniem zwyklym lakierem),maly wybor... Dorota Paznokcie (1) Pani Karolina talent nad talentami, głowa pełna pomysłów :-)paznokcie... Karolina K POLECAM (1) Love'n Nails najlepszy salon w Trójmieście!! Jestem klientka już od prawie... Karina Najlepszy ! (1) Profesjonalizm, swietna obsluga, superowi ludzie i wykonanie najwyzszej... Klientka