Zdecydowanie polecam (1) Od lat chodzę do Pani Kariny. Zawsze wychodzę zadowolona. I piękna :) Ceny... Agnieszka obsługa (3) Nie korzystałam nigdy z żadnych usług salonu (mam od lat swoją panią do... Agnieszka Zbankrutowała (1) Pseudo właścicielka szanownego happy nails jak widać zbankrutowała bo... Ania
Anna - opinia (1) Jestem zachwycona. Nie moge oderwac wzroku od moich dloni. Szczeeze polecam... Anna ZACHWYCONA (1) Najlepszy sposób na poprawę nastroju. Polecam Barbara Super!!! (1) Polecam salon. Profesjonalne panie. Najlepszy salon w Gdańsku. Nadula Prawdziwy relaks i piękny efekt (1) Pani Milena jest bardzo sympatyczną i uprzejmą osobą. Manicure wykonuje... Kasia Masakra masakra nie polecam (1) Moje przedluzone paznokcie wyglądają jak bubble nails..jestem załamana i... Anna nie polecam (5) Zrobiłam w CH Manhattan hybrydę na paznokcie u rąk. Po 4 dniach porobiły się... Gosia Paznokcie na 2 dni (1) Beznadziejna usługa - manicure tylko z nazwy i ceny, paznokcie hybryd. za 70... Anna Najgorszy salon (1) Nie polecam nikomu. Narzędzia pracy w fatalnym stanie. Obsługa... Xinaa Beznadzieja (1) Chciałam skorzystać z usług saloniku zachęcona nazwą express...Planowałam... Ewelina Rewalacja (1) Byłam dzis drugi raz i jestem bardzo zadowolona. Polecam wszystkim ten salon :) Kasia Polecam !!! (1) Z przyjemnością pojawiam się w salonie, w którym na wejściu jestem witana... Anita Jabłońska Polecam (1) Gorąco polecam. Nigdy nie miałam tak dokładnie zrobionych paznokci. Magdalena Gabinet definitywnie godny polecenia!! :) (1) Paznokcie żelowe zrobione mam bardzo dokładnie i uważnie. Super się trzymają!... xnika Zdecydowanie odradzam (2) Odradzam z paru powodów: 1) manicure żelowy poprawić musiałam w domu. Zarówno... klientka ocena usługi (1) Niestety pierwszy raz wystawiam negatywną ocenę . Nie była to moja pierwsza... klientka Magda - opinia (1) Bardzo długi czas oczekiwania, masakra!!! Zbliża sie sezon to chyba bedzie... Magda Jestem zdziwiona (1) Nie wiem co się tu ostatnio dzieje. Problemy z autoklawem, że sterylizacja... Klientka