Rozczarowanie (1) Było miło, przychodziłam tam regularnie, przyzwyczaiłam się do jednej pani,... Grażyna Super ale :) (1) Z jakości jestem bardzo zadowolona,szczególnie jak robi Szefowa :) Bardzo... Sandra Znowu wymiana pracowników... :( (1) Niestety po raz kolejny zmiany personalne na wyspie. Mam wrażenie, że na... Monia
Rewelacja ! (1) Profesjonalność. Doskonała atmosfera. Jakość usług na najwyższym poziomie.... Ewa Serdecznie polecam (1) Miałam już kilkukrotnie okazję skorzystać z usług w salonie Pani Dorotki.... Wioletta Super! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Doroty i Pameli. Dziewczyny są profesjonalne... Katarzyna Pe Jakosc masakra (1) Paluchy pomazane lakierem nierowno nalozona hybryda ...Pani robiaca paznokcie... Gabi Polecam!!! (1) Precyzja, dokładność, miła atmosfera. Pani Ewelina wykonuje manicure... Monika pozytywna opinia (1) Paznokcie zrobione u Pani Mileny są wykonane na wysokim poziomie,jestem... Małgosia Prawdziwie miło (1) Najsympatyczniejsze i superprofesjonalne panie paznokieciary Hania Super (1) Profesjonalna obsługa.Pani Majka zawsze miła i uprzejma.Pełen... Gośka Najgorsze hybrydy i totalny chaos (1) Niestety jestem mega zawiedziona hybrydą wykonaną w Alfa Centrum Gdańsk. Dwa... Wioletta Nie polecam tego salonu (2) W ubiegłym tygodniu przyszłam z prośbą do Pani Małgosi aby naprawiła mi jeden... Grażyna Polecam (1) Zdecydowanie najlepsza Pani w Trojmiescie. Iwona Polecam dla chcących zmian :) (1) Byłam w tym salonie po raz pierwszy, wizytę właśnie tam poleciła mi... Magdalena Nie polecam (1) Wykonywałam u P. Anny dopełnienie paznokci żelowych. Niestety po kilku dniach... Klaudia Wyrastający paznokieć (1) Rewelacja! Szybko, tanio i bezbolesnie plus miła obsługa. Pan Jakub... Gwiazda ;) Rewelacja ! (1) Przepiękne paznokcie, nowoczesne metody, które pozwalają dłużej cieszyć się... Kamila zadowolone stopy (1) Skorzystała po raz pierwszy z usług Beauty shop , pedicure zrobiony... Ania Paznokcie rewelacja :) (1) Wykonuje manicure u Pani Oli regularnie od długiego czasu i muszę przyznać,... Małgosia