Kamila - opinia (1) Jestem stała klientka , wysoka jakość i wykonanie , zawsze jestem zadowolona... Kamila Karolina - opinia (1) Świetna jakość i obsługa. Hybryda położona bardzo precyzyjnie, trzyma się tak... Karolina Ewa - opinia (2) Bardzo miłe i przyjazne Panie, wykazujące się szerokimi kompetencjami oraz... Ewa
Tomek W - opinia (1) Ocena dotyczy Pań Manicurzystek w Galerii Baltyckiej w szczegolnosci... Tomek W Fatalny lakier i kierownik (1) Bardzo słaba jakość lakieru klasycznego, który odchodzi płatami w 2giej... Magdalena Przerost formy nad treścią (1) 4 razy korzystałam z usług manicure w tym miejscu i tak jak po pierwszej... Kasia Najlepszy gabinet w Trójmieście (1) Przyjemna atmosfera. Bardzo miły i wykwalifikowany personel. Polecam! Marek Bardzo NIE (1) W moim przypadku obsługa na miejscu była sympatyczna. Koniec plusów. W środę... Ewa Joanna - opinia (1) Ciężkie nogi? Spięty kark? Pomoże masaż w wykonaniu Oleksego. To zdolny,... Joanna Wspaniale (1) wspaniałe miejsce. ciężar z pleców zdjęty choć po pierwszym masażu były... Aneta Polecam! (1) Korzystam z usług Inżynierii Piękna regularnie. Manicure wykonany... Kasia Masaż klasyczny całościowy (1) Polecam wszystkim Salon Casa della Bella gabinet masażu Pana Oleksego, który... Ivett. K Masaż (2) Salon mi już znany od dłuższego czasu. Dziś skorzystałam z masażu u Pana... Marta Polecam serdecznie (1) Uslugi najwyższej jakości, polecam masaz. Jeden z najlepszych masazystw w... Agata Minc Salon zero !!! (1) A nightmare Don’t go there !! They cut me the finger skin. Of course no... Wasa Fatalne partaczki (1) Półtorej tygodnia temu byłam na paznokciach w alfie centrum w kimi manicure... Niezadowolona klientka Cudowne pazurki (1) Polecam, moje paznokcie były w naprawdę ciężkim stanie, zostały uratowane i... Katarzyna Trwałe i piękne :) (1) Natalia jest mistrzynią w swoim fachu. :) nigdy nie miałam piękniej... Kasia Z Fryzjerka p. Irena - tragedia (1) Jestem załamana po wizycie w salonie. Prosilam p. Irene aby doradzila mi... Genialna kobieta :) (1) Nigdy nie miałam tak dokładnie zrobionych paznokci. Rewelacyjnie wycięte... Magda