W - opinia (1) Pani Ania jest cudotwórczynią w zakresie podologii! Świetnie poradziła sobie... W jola - opinia (1) Moje paznokcie są pod opieką pani Karoliny od wielu, wielu lat. Jest to pełen... jola XXX - opinia (1) Również nie polecam. Brak higieny, brud wszędzie, brak sterylizacji narzędzi.... XXX
Kasia - opinia (1) Świetny salon, zawsze fachowa obsługa i szeroki wybór usług z przystępnymi... Kasia Daria - opinia (1) Jestem stałą klientką. Rzęsy wykonuje mi niezawodna Pani Asia. Bardzo... Daria Joanna - opinia (1) Korzystam regularnie z usług salonu, dziewczyny zawsze wkładają serce w to,... Joanna Karolina - opinia (1) Pełen profesjonalizm,wykwalifikowany zgrany zespół,miła atmosfera,piękny... Karolina Ewelina - opinia (1) Jeszcze raz Dziękuję naprawdę długo szukałam takiego miejsca i oczywiście tak... Ewelina Adriana1970 - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Dbałość o każdy szczegół, bardzo miła i ciepła... Adriana1970 Paulina - opinia (1) Najlepszy manicure w mieście! Jestem już stałą klientką, po doświadczeniach w... Paulina Roma - opinia (1) polecam każdemu kto szuka dobrej usługi w racjonalnych pieniążkach. Miło,... Roma Ania - opinia (1) Zawsze przemiła obsługa. Super produkty i wybor kolorow. Zdecydowanie polecam! Ania Kamila - opinia (1) Jestem stała klientka , wysoka jakość i wykonanie , zawsze jestem zadowolona... Kamila Karolina - opinia (1) Świetna jakość i obsługa. Hybryda położona bardzo precyzyjnie, trzyma się tak... Karolina Ewa - opinia (2) Bardzo miłe i przyjazne Panie, wykazujące się szerokimi kompetencjami oraz... Ewa Tomek W - opinia (1) Ocena dotyczy Pań Manicurzystek w Galerii Baltyckiej w szczegolnosci... Tomek W Fatalny lakier i kierownik (1) Bardzo słaba jakość lakieru klasycznego, który odchodzi płatami w 2giej... Magdalena Przerost formy nad treścią (1) 4 razy korzystałam z usług manicure w tym miejscu i tak jak po pierwszej... Kasia Najlepszy gabinet w Trójmieście (1) Przyjemna atmosfera. Bardzo miły i wykwalifikowany personel. Polecam! Marek Bardzo NIE (1) W moim przypadku obsługa na miejscu była sympatyczna. Koniec plusów. W środę... Ewa