Ania - opinia (1) Polecam , czysto, sterylnie, profesjonalnie i świetna atmosfera Ania M - opinia (1) A ja szukam Katii która robiła rewelacyjnie paznokcie czy ktoś wie gdzie... M Była klientka - opinia (1) Robiłam paznokcie w Shock Beauty Oliva które po dwóch dniach zaczęły po... Była klientka
Eliza - opinia (1) Wszystko na plus byłam w salonie i na pedixie i na manixie, zawsze czysto... Eliza Oliwia - opinia (1) Polecam z całego serca! Chodzę regularnie! Panie mają niewyczerpane pomysły a... Oliwia Aga - opinia (1) Jestem zadowolona z usług tego salonu. Dziwie się komentarzowi na dole..... Aga Martyna - opinia (1) Wspaniałe usługi ;) Najlepszy salon kosmetyczny w Trojmiescie :) Martyna Danuta J. - opinia (1) Mam zabiegi usuniecia zawsze odciskow na najmniejszych palcach stop. Mam... Danuta J. Ola - opinia (1) Panie doradzą, indywidulanie dopasowują zabiegi do skóry, jest zawsze bardzo... Ola Pola - opinia (1) Nie polecam tego miejsca. Dziwie się tulu pozytywnym komentarzą. I ja i... Pola Karolina - opinia (1) Pani Irina pięknie i bardzo dokładnie robi paznokcie u rąk i stóp!... Karolina Bożena - opinia (1) Świetna Pani podolog.Wyleczyla zanokcice, pięknie opracowała... Bożena AW - opinia (1) Doskonala obsluga, atmosfera. Bardzo wysoki poziom wykonania. AW Aleksandra - opinia (1) Pełen profesjonalizm, usługi na najwyższym poziomie. Jestem mega zadowolona.... Aleksandra Jolanta - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z manicure, piękny i czysty gabinet, polecam... Jolanta Dorota - opinia (2) Jeśli szukacie miejsca, w którym chcecie się zrelaksowac, pośmiać, wypić... Dorota kasiek - opinia (2) Bardzo dobre zabiegi, zawsze dobrane do potrzeb klienta. Szczególnie polecam... kasiek Lukasz - opinia (1) Bardzo polecam. Mam średnio długie włosy i przy strzyżeniu wymagam... Lukasz Paulina - opinia (1) Jestem zachwycona, paznokcie są śliczne a salonik piękny i kameralny, polecam Paulina K. S - opinia (1) Od 2007 roku odwiedzam gabinet i jestem bardzo zadowolona z wykonywanej... K. S