Paulina - opinia (1) Nie polecam, paznokcie zostały źle zrobione. Musiałam naprawić je u innej... Paulina Klaudia Kleisa - opinia (1) Pełen profesjonalizm i super atmosfera Klaudia Kleisa Agnysa - opinia (1) Najlepsze miejsce na paznokcie w jakim byłam w życiu, staranne, trwałe i z... Agnysa
Magdalena - opinia (1) Od pierwszej wizyty jestem stałą klientką. Obsługa zawsze bardzo miła i... Magdalena paznokc (1) Witam. U ręki na palcu zebrała się ropa smarowałam czarna maścią i wycuagla... pacjet Niedoszła klientka - opinia (1) Stanowczo odradzam. Nie zostałam poinformowana przy zapisie o konieczności... Niedoszła klientka Paulina - opinia (1) Profesjonalna obsługa i indywidualne podejście do klienta, a wszystko w... Paulina Ola Balicka - opinia (1) Dzis wykonywalam oczyszczanie wodorowe u Pani Ilonki to jest szefowa salonu... Ola Balicka Magdalena - opinia (1) Najlepszy podolog w Trójmieście !!! Magdalena emilia - opinia (1) doskonały salon ze wszechstronną ofertą! skorzystałam już z wielu usług... emilia Anonimka - opinia (1) Skorzystałam z usług tego salonu przed urlopem. Zapisałam się na pedicure... Anonimka Agnieszka - opinia (1) Salon DK5 Beauty na ulicy Chwaszczyńskiej prowadzony w jest w sposób... Agnieszka Ania - opinia (1) Polecam , czysto, sterylnie, profesjonalnie i świetna atmosfera Ania M - opinia (1) A ja szukam Katii która robiła rewelacyjnie paznokcie czy ktoś wie gdzie... M Była klientka - opinia (1) Robiłam paznokcie w Shock Beauty Oliva które po dwóch dniach zaczęły po... Była klientka Eliza - opinia (1) Wszystko na plus byłam w salonie i na pedixie i na manixie, zawsze czysto... Eliza Oliwia - opinia (1) Polecam z całego serca! Chodzę regularnie! Panie mają niewyczerpane pomysły a... Oliwia Aga - opinia (1) Jestem zadowolona z usług tego salonu. Dziwie się komentarzowi na dole..... Aga Martyna - opinia (1) Wspaniałe usługi ;) Najlepszy salon kosmetyczny w Trojmiescie :) Martyna Danuta J. - opinia (1) Mam zabiegi usuniecia zawsze odciskow na najmniejszych palcach stop. Mam... Danuta J.