Paulina - ocena (1) Przyjemna atmosfera, profesjonalne podejscie. Na pewno skorzystam... Paulina Joanna - ocena (1) bardzo ładnie, fachowo, miło,, punktualnie. Czesto uratowana w ostatniej... Joanna Marta - ocena (1) Wizyta w tym salonie to prawdziwa przyjemność! Profesjonalni specjaliści,... Marta
Ewa - ocena (2) Usługi na najwyższym poziomie! Za każdym razem wykonane w przemiłej... Ewa Joanna - ocena (1) Bardzo miła i profesjona obsluga .Akryle Żele bardzo dobrych film. Ceny... Joanna Renata - ocena (1) Jeżdżę do tego gabinetu od kilku lat. Pomimo, iż w mojej okolicy jest dużo... Renata Aleksandra - ocena (2) Niestety jakość usług pogorszyła się. Paznokcie bardzo często różnią się... Aleksandra Adam - ocena (1) Zabieg wykonany rewelacyjnie, atmosfera domowa co jest na plus. Adam Ela.Z - ocena (1) Przyszłam na malowanie klasycznym lakierem.. pani stylistka namówiła mnie na... Ela.Z Katarzyna - ocena (1) Super wizyta, szybko usunięty odcisk. Po wizycie u podologa pani Julia... Katarzyna A - ocena (1) Nie polecam! Atmosfera tragiczna. Pierwsze wrażenie po wejściu do salonu... A Marzena - ocena (1) Miałam zdjętą hybrydę i klasyczny maniciur. Wrażenia fatalne. Taki maniciur... Marzena J - opinia (2) Dopuszczono do pracy dziewczynę, która nie ma doświadczenia w robieniu... J Marlena - ocena (2) Słabo słabo. Zdecydowanie na warto. Marlena Marlena - ocena (2) Porażka. Drogo, prawie godzina opóźnienia, Przepiłowaną płytkę musiałam... Marlena Anna Latan - ocena (2) Dzień dobry, chciałabym podzielić się opinią na temat mojej wizyty w salonie... Anna Latan Katarzyna - ocena (1) Nazwa salonu bardzo trafna , ponieważ zachowanie właścicielki salonu to... Katarzyna Wiktoria - ocena (1) Kocham przychodzić do Shock Beauty zawsze wiem, że wyjdę zadowolona i... Wiktoria Laura - ocena (1) Bardzo dziękuję za profesjonalną obsługę i pięknie zrobione paznokcie Polecam ! Laura Natalia W - ocena (1) Fantastyczne miejsce na mapie Gdańska. Zawsze wychodzę zadowolona. Od kiedy... Natalia W