Michalina - ocena (1) Jeśli ma ktoś problem z wrastającymi paznokciami to polecam tylko ten gabinet Michalina Fabian - ocena (1) Super podolog, miła atmosfera Fabian Ania B. - ocena (1) Zdecydowanie najlepsze kosmetyczki w mieście! Korzystam już od dobrych paru... Ania B.
Aleksandra - ocena (1) Zawsze profesjonalnie, przyjazna atmosfera, piękne pazurki, zawsze wychodzę... Aleksandra Katarzyna - ocena (1) Brwi zrobione permanentnie są jak naturalne. Wykonanie usługi i podejście do... Katarzyna Monika - ocena (1) Bardzo polecam! Korzystam od lat z usług salonu Lamania, ufam kosmetologowi w... Monika Justyna - ocena (1) Fantastycznie obsługa, perfekcyjne wykonanie w przepięknym miejscu z... Justyna Ola - ocena (1) Świetne miejsce i profesjonalna obsługa. Dziewczyny znają się na rzeczy-... Ola ALA - ocena (1) Super super polecam ALA Diana G - ocena (1) Miła, serdeczna obsługa i pełen profesjonalizm. Trafiłam z pilną sprawą i... Diana G Katarzyna - ocena (1) z pewnością wrócę, to był naprawdę udany wybór Katarzyna Elżbieta Czerniawska - ocena (1) Bardzo polecam salon..Paznokcie cudowne ️ Dziękuję Elżbieta Czerniawska Ewelina - ocena (1) Jestem absolutnie zachwycona! Moje paznokcie wyglądają zjawiskowo Ewelina ANNA - ocena (1) Monika najpiękniejsze wzorki i wszystko naj:) Polecam ANNA ANNA - ocena (1) Paweł najlepszy :) ANNA Katarzyna - ocena (1) Czułam się naprawdę zaopiekowana Katarzyna Beti - ocena (1) Pan Jakub przesympatyczny i to niestety tyle w temacie. Byłam z wzrastającym... Beti Kasia - ocena (1) Świetny specjalista, higiena i profesjonalizm. Polecam Kasia Karina - ocena (1) Rewelacyjne brwi (makijaż permanentny) zrobione przez Panią Justynę.... Karina Daria - ocena (2) Nie polecam. Panie myślą, że są najlepszymi artystkami na świecie i robią... Daria