Joanna - ocena (1) Profesjonalne usługi w miłej atmosferze i dogodnych terminach. Joanna Renata - ocena (1) Bardzo profesjonalna i sympatyczna obsługa. Polecam serdecznie. Renata Ola Rostkowska - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta oraz jakość wykonywanych usług gwarantują... Ola Rostkowska
Ola Rostkowska - ocena (1) Świetny salon. Profesjonalne podejście do klienta, usługi na najwyższym... Ola Rostkowska Aleksandra - ocena (1) Polecam Salon L. Mania! Nie znam się na zbiegach pielęgnacyjnych twarzy i... Aleksandra Ola - ocena (1) Od lat jestem klientką Salonu L.Mania. w przemiłej atmosferze dziewczyny... Ola Grażyna Kufel - ocena (1) Chodzę do Salonu La Mania systematycznie od roku. Jestem bardzo zadowolona.... Grażyna Kufel Beata - ocena (1) Miła i profesjonalna obsługa! Beata Edyta P. - ocena (1) Zawsze profesjonalnie wykonane zabiegi w przyjaznej atmosferze. Edyta P. Beata - ocena (1) Super salon.Bardzo miłe i sympatyczne Panie a przede wszystkim bardzo... Beata Beata - ocena (1) Mila obsługa!profesjonalizm i pełne zaangażowanie! Beata Justyna - ocena (1) Najlepsze, najładniejsze, bardzo trwałe , paznokcie , przepiękne kolory do... Justyna barbara.czeszumska@ wp. pl - ocena (1) Wspaniała atmosfera, pełen profesjonalizm. Gorąco polecam barbara.czeszumska@ wp. pl Katarzyna - ocena (1) Pełen profesjonalizm, szeroki wachlarz usług dopasowanych indywidualnie do... Katarzyna Joanna - ocena (1) Fantastyczny salon, miła atmosfera, usługi na bardzo wysokim poziomie. Polecam. Joanna Basia - ocena (1) Wspaniała atmosfera, pełen profesjonalizm. Gorąco polecam Basia Marta - ocena (1) Zabiegi wykonane z troską o klienta :) Marta Paula - ocena (1) Super atmosfera, profesjonalnie wykonana usługa, bardzo polecam salon! Paula Wiktoria - ocena (1) To była moja pierwsza wizyta w Shock Beauty, jestem bardzo zadowolona z... Wiktoria Magda - ocena (1) Przepięknie zrobione paznokcie, dzięki Właścicielce jest super atmosfera w... Magda