Nie polecam tej firmy.

Przestrzegam wszystkich przed tą firmą. Jak przyjdzie do Was przedstawiciel multimedii to doradzam by wziąć formularz umowy i załączniki do niej w postaci regulaminów użytkowania poszczególnych usług i je dokładnie przeczytać. Kiedy znajdziecie na to czas wtedy zrozumiecie, że nie należy zawierać umowy z ta firmą. Każda będziwe dobra byle nie Multimedia. Ja niestety dałem się złapac na "wielką promocję" i to był mój błąd. Teraz nawet nie mogę skutecznie zrezygnować bez kar umownych o których przedstawiciel firmy przy podpisaniu umów z pewnością Wam nie powie. Można w zasadzie zrezygnować przed terminem ale za jedyne 499 zł przy TV Cyfrowej, 704 zł przy TV analogowej, 999 zł. za marny internet ( 6 Mb + działa jak 3 Mb w innej firmie) i 500 zł za telefon. Sami policzcie sobie ile może kosztowac nie ostrożność przy podpisaniu umowy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nie polecam tej firmy.

również odradzam !!!
mam pakiet tel,tv i internet za 69 zł... niestety jest limit na internet, który przekraczam i wtedy płace x2 czyli 138 zł...
faktury są nieczytelne i nigdy nie wiadomo jakim cudem naliczyli akurat taką kwotę...
faktury otrzymuję bardzo różnorodne... 48, 67, 130, 143, 151,167 a ostatni 394... tak okazało się ,że moja promocja się skończyła i naliczaja mi wg normalnych stawek, gdzie sam ineternet kosztuje 237 netto... jeżeli chcę zrezygnować, to obowiązuje mnie miesięczne wypowiedzenie... czyli jeszcze jeden rachunek 394...
nikt nie zadzwonił do mnie z informacja, że okres promocji dobiega końca, nie zaproponował nowej oferty... najprościej naliczyć kosmiczną fakture... jestem wkurzona... i już ni się odechciało współpracy z tą firmą
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0