Nie potrafię poderwać dziewczyny

Nie wiem z czego to wynika, brak mi chyba pewności siebie. Często jest tak, że na początku może i jest fajnie, nawiązuję jakąś relację - ale nie potrafię przejść dalej, do bardziej intymnych sytuacji. Kobiety traktują mnie raczej jak kumpla niż kogoś z kim można być. Czy ktoś jeszcze też tak ma?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nie potrafię poderwać dziewczyny

Ej no co siedzę sobie w klubie palcem w nosie dłubie drapie sie po d*pie.. Myslisz że żadna na to nie pójdzie:P

Moze podbijassz do nie takich dziewczyn. Które właśnie mają Cię bardziej za kumpla. Albo traktujesz dziewczyny jak swoich kolegów.
Możesz też za bardzo się spinać przy randkach. To wszystko widać. Jak jesteś z dziewczyną na randce to nie rób z siebie pajaca. Na pewno nie działają te wszytstkie zalosne teksty na podryw w sieci .Zachowuj się naturalnie, powiedz czasami jakiś komplement. Ogól się,zadbaj o elegancki wygląd. Kup sobie jakieś fajne perfumy. Możesz nawet pokusić się o perfumy z feromonami, sam od jakiegoś czasu używam ( konkretnie Love Desire) i zauwazyłem,ze podobaja sie dziewczynom.
No i najważniejsze jak Ci się akurat nie uda to nie zalamuj sie niepowodzeniem. Trzeba probowac dalej.

Oo RudaW, trzeba zakładać każdą możliwość, to prawda, ale myślę że powinno się udać, jak nie to trudno.Tego kwiatu pół światu, nic na siłę:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja tylko zakładam każdą możliwość , nawet tę najgorszą ;) To przytulanie to nawet dobry pomysł :)))

RudaW, za to że chwyci przyjaciółkę za rączkę albo rozłoży ręce by przytulić, czy przysunąć bliżej niej? najwyżej dziewczyna odsunie się, nie chodzi o to, że ma to zrobić z nienacka, tylko powoli z wyczuciem, obserwując reakcję:-)

Graszko , ale jest ryzyko , że może odczuć rączkę wybranki na policzku....Nawet dość duże , rzekłabym :)

Jurand,może przytul dziewczynę, chwyć ją za rękę, pocałuj pierwszy...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Też jestem tego pewna.. nie wiem tylko czy na pewno chcesz takich zmian :D

Niedawno jej wysłuchałem. Myślę ,że od teraz moje życie się zmieni:P Juranda też:D

Cross , dlatego właśnie zapytałam , czy wybranka wie o zainteresowaniu :) Baranie spojrzenie może być wadą wzroku a cieknąca ślina objawem ślinotoku :D :D Słowa i czyny się liczą , li i jedynie :)))))))))))

"...a czy kobieta , która wpadnie Ci w oko wie o tym , że jesteś nią zainteresowany nie tylko jako kumpelką ?"

Jurand pewnie nie bardzo wie jak subtelnie jej to okazać a na baranie spojrzenie i ślinę cieknącą z ust kobiety reagują raczej negatywnie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Strzala Jurand
zaryzkuje, ze mylisz "brak pewnosci siebie" z brakiem pewnosci czy chcesz przejsc do "bardziej intymnych sytuacji"...
Nie "dziaduj" w roli kumpla i pamietaj, ze jesli nie poprosisz otwarcie o to czego chcesz, mozesz tego nigdy nie dostac"

@Jurand
A co do Twojego pytania , to tak na serio.. Kobiety traktują Cię jak kumpla..a czy kobieta , która wpadnie Ci w oko wie o tym , że jesteś nią zainteresowany nie tylko jako kumpelką ? Jeśli nie wie , to się nie dziw , że jesteś traktowany jak kumpel. Podaj więcej info , może coś Ci doradzimy :)

Powściągliwy i zagadka rozwiązana :) Nie rozumiem dlaczego nas pytałeś co robisz nie tak , skoro w tej piosence masz mnóstwo odpowiedzi na to jedno pytanie :D :))))

Mikronezja , to było dobre :) Padłam teraz ze śmiechu :)))))))))

Jurand nie pozostaje nam nic jak napić się i iść popatrzeć na spódnice dziewczyn które nie chcą nas znać;/
Ale tu masz dobre rady:

https://www.youtube.com/watch?v=v8cUzEh7ORs

odezwal sie... :) SZALONY...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

jurand
Vem du soker?
flicka ok kvinna?

Niektórych ta normalność zaczyna przerażać ;]

MIKRONEZJA
On się chyba boi, ze na tym forum są same świry :)... Ja Jestem naprawdę NORMALNA...

Inne tematy z forum

masaż erotyczny dla kobiety (4 odpowiedzi)

Czy jesteście w stanie polecić kogoś, kto odpłatnie wykonuje taką usługę i jest godny zaufania?...

Gry (16 odpowiedzi)

Jaj myślicie gry są porzyteczne czy są jedyną rozrywką XXI-wieku?

Żonaci mężczyźni poszukujący "Przyjaciółek" (94 odpowiedzi)

Może mi ktoś przełożyć na babski rozum jak to jest. Jest się w związku kocha się żonę, szanuje...