Nie rozumiem tych negatywnych opinii

Wykupiłam karnet na miesiąc, na próbę i jestem bardzo zadowoalona. Dostępność różnorakich zajęć, na które nie ma ograniczeń wstępu jest ogromnym plusem. Kolejnym plusem jest naprawdę przemiła obsługa. Trenerzy nie zagadują na siłę, po prostu podchodząc delikatnie zagadują i potrafią wyczuć granicę. Zapraszają na różne zajęcia.Jedynymi minusami są małe sofki w szatniach i brak zasłonek pod prysznicami. Uważam, że cena jest też wysoka jak za miesiąc, ale dalej jest dostępna wspaniała okazja na grouponie, chociaż cena nie jest wysoka zważając na ilość dostępnych zajęć w cenie, ale to to i tak za dużo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nie rozumiem tych negatywnych opinii

Kobieto ty nie wiesz chyba o czym mówisz, nie ważna cena , ważne są warunki. Po siłowni każdy by chciał wziąć prysznic, skorzystać z sauny przynajmniej ze dwa trzy razy co niby jest w pakiecie a nie ma tego więc się pytam za co się płaci????? Jedno wielkie oszustwo i uważam , że najwyższy czas by to zgłosić do odpowiednich instytucji. Żywy obraz okradania ludzi.Dziwię się że to jeszcze funkcjonuje , ja walczyłam o zwrot kasy i dzięki bogu znając się na przepisach ją otrzymałam i radzę wam wszystkim zróbcie to samo. Przepisy kodeksu cywilnego wyraźnie mówią o tym , że ich umowa z pewnych względów nie ma mocy prawnej, ponieważ. Jakby co to służę pomocą bo to co się tam dzieje to jest dla mnie okradanie ludzi.

Re: Nie rozumiem tych negatywnych opinii

Kobieto ty nie wiesz chyba o czym mówisz, nie ważna cena , ważne są warunki. Po siłowni każdy by chciał wziąć prysznic, skorzystać z sauny przynajmniej ze dwa trzy razy co niby jest w pakiecie a nie ma tego więc się pytam za co się płaci????? Jedno wielkie oszustwo i uważam , że najwyższy czas by to zgłosić do odpowiednich instytucji. Żywy obraz okradania ludzi.Dziwię się że to jeszcze funkcjonuje , ja walczyłam o zwrot kasy i dzięki bogu znając się na przepisach ją otrzymałam i radzę wam wszystkim zróbcie to samo.