mateusz - opinia (1) bylem na rozmowie o prace w PremiumGym stawka dla menadzera silowni to 3 tys... mateusz Bardzo duży pozytyw (1) Wystrój w nowoczesnym stylu, obsługa bardzo profesjonalna, gratuluję ich... Paweł1987 Agu (1) Bardzo lubię to miejsce :) Duża przestrzeń , różnorodne zajęcia i bogaty... Agu
korzystam wiele razy w tygodniu i .... (1) Najłatwiej wypisać plusy i minusy : +++++++ -Mega recepcja i biuro zawsze... mały zawodnik na p Super siłka (1) wielki metraż, fajne maszyny których nie ma nigdzie indziej, różnorodne... Marcin Gym OK. Fajne zajęcia grupowe - CROSS, trening funkcjonalny i hit! (1) Gym i na Morenie i na Chełmie są mega spoko! Pierwsza kameralna ale ze... Romek I znowu zmiany personalne :) (1) Po raz kolejny panowie Właściciele pogonili managera. to już chyba 10-ty... Janek miesjce z potencjałem, a tak źle zarządzane (1) Kiedy zaczynałam trenować w klubie 2 lata temu wszystko było super.... wymagający klient Nigdy nie było tak źle (1) Co chwile nowi trenerzy. Panie na recepcji zajęte sobą. Stoisz przy ladzie... Agula Pani blondynka z aparatem na zębach. (1) Chyba najbardziej wkurzająca osoba na siłowni. Wszędzie jej pełno. Ciągle... xxx Smutny powrót z wakacji (1) No i wielki powrót do Premium po dłuższym pobycie za granicą... Hm... widzę,... Anonim Klub modny i klimatyczny! (2) Przestronny klub i całodobowy - to ogromny atut! Jestem zapracowana i miło... Natalka Tym razem się udało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D (1) Do premium Gym zaciągnął mnie mój chłopak, po wcześniejszych do czynieniach z... Vicky Jest dobrze (1) Chodze do Premium ponad rok i musze przyznac ze zmiany sa na plus. Trenerzy... Marcin Super (1) Świetne miejsce.Trenerzy i instruktorzy bardzo otwarci i życzliwi co nie... Aktywna Pozytywnie (1) Jestem stalym klientem klubu i wyrobilem sobie juz opinie na temat... Marcel Zadowolony z usługi (1) Klub bardzo dobrze wyposażony,wrażenie robi powierzchnia i ilość... robert12 Premium Fitnes super siłownia Polecam (2) Jestem klientką siłowni i nie widzę zaniedbań ze strony obsługi to że... Klientka Uciekam do konkurencji (1) Klienktą tego klubu byłam od dłuższego czasu - korzystałam głównie z zajęć i... Kasia Wybierz inną siłownię (3) Tragedia.. (...) Jedynym plusem są instruktorzy i szeroki wybór prowadzonych... Zdegustowana