KOSZMARNY PAN "OPIEKUN" (2) Nigdy nie spodziewałam się, że osoba tak chamska i nieprofesjonalna może... Zbulwersowana warto odwiedzic! (1) Trzeba przyznać, iż od jakiegoś czasu standard klubu naprawdę się poprawił. W... Azz pozytywnie! (1) Naprawdę bardzo fajny klub. Dużo zajęć grupowych fitness, do tego świetne... kobietka
polecam (1) Czytam te niekorzystne komentarze na temat owego klubu i zastanawiam się nad... Antek Nigdy więcej (1) Siłownię na Chełmie można wręcz porównać do obory w której nikt nic... stały klient Dlaczego NIE polecam (1) Siłownia zmieniła się ostatnio na gorsze, choć wcześniej też było tragicznie.... M Była stała klientka - opinia (1) Wczoraj godz. 19.00 próba wejścia na strefę cardio. Zaproponowano mi... Była stała klientka o co chodzi z karnetami? (1) Chiałem dzisiaj kupić karnet roczny dla żony, ale okazuje się, że jest to... stały klient brak organizacji (2) Na pochwałę zasługują tylko zajęcia fitness ZWŁASZCZA te z Joasią Bobko, ale... Wiki sfrustrowana - opinia (2) Postanowiłam napisać opinię, ponieważ spotkała mnie ostatnio bardzo... sfrustrowana Proszę omijać ten klub (2) Cały ten klub to tragedia. Spartańskie warunki w szatni, prysznice? jeden z... zibi K - opinia (1) Siłownia naprawdę średnia. Widać, że wszystko robione jest niskim kosztem.... K Nie polecam!!! (1) Nie polecam tej siłowni. Byłem bardzo ciekawy kiedy ją otwierali: duża... nieznany Amelia - opinia (1) Chodzę na tę siłownię od dwóch miesięcy i jestem pozytywnie zaskoczona.... Amelia opinia (1) Nie wiem skąd tyle negatywnych ocen. Chodzę już drugi miesiąc i jestem... fitgirl Wkurzający trener i "puste obietnice" (4) Trener BURAK!!!- CHODZI O TAKIEGO ŁYSAWEGO PANA, ktorego pozdrawiam. Totalna... Ola TRAGEDIA (2) Chodzę tutaj od 3 miesięcy. Tak naprawdę ciężko powiedzieć dobre słowo na... A Moja opinia (1) Jestem stala klientka i no owszem w godzinach popoludniowych 18-20 ruch... Kobieta30 Moja opinia, szczerz na temat - PLUSY I MINUSY! (2) Na siłownię chodzę od samego początku,mam karnet roczny (w korzystnej... plus i minus fajna siłownia polecam:) (1) Witam chodze od miesiąca mila i sympatyczna obsluga panie z recepcji... toffik