Rezygnuję (1) Chodzę do premium od dłuższego czasu, czekam na koniec umowy. obsługa- zależy... abc dobrze (2) Nie ma drugiego klubu z taką ilością sprzętu! Coraz to nowe zajęcia i super... Agata Super siłka (1) Super siłownia. Duża, spory wybór zajęć. Duża ilość sprzętu. Dla wszystkich... Julia K
Polecam! (1) Korzystalem z wielu silowni i ta zdecydowanie jest najlepsza. Duzy wybor... Kamil polecam! (1) Korzystałem z wielu siłowni i tą polecam najbardziej, jest duży wybór zajęć,... Jacek To nie tylko siłownia, to najlepsze miejsce na świecie (2) Premium to mój drugi dom. Chodziłam do innych klubów wcześniej ale nigdzie... Szmina Zadowolona. (1) bardzo aktywne miejsce, dobry sprzęt na siłowni i cardio.Szeroki wybór zajęć... Dagmara polecam (1) Fitness Club Premium Gym Morena-zmiana na wielki plus. O wiele więcej... fitnessgirls Zdecydowanie polecam! (1) Wczoraj pierwszy raz byłem w Premium Fitness & Gym, ponieważ otrzymałem... Paweł super! (1) Uczęszczam do Premium już ponad rok ! chodzę tylko na zajęcia grupowe, a ich... Karola najlepszy klub (1) Premium wskazuje kierunek w jakim powinny iśc kluby fitness. Duża... Aska Poprawa (1) Od otwarcia klubu sporo się zmieniło i to na lepsze! Miła obsługa, bardzo... Paaula Spora przestrzen, wiele ludzi i ooooj gorąąąco i bardzo ciasno (2) Byłam raz i może to efekt tej godziny i tego dnia, ale było sporo ludzi - nie... Panda Polecam (1) Bardzo polecam! Od dłuższego czasu uczeszczam na zajęcia i mam zamiar... Julia w końcu siłownia która spełnia moje kryteria (1) Pragnę polecić z czystym sumieniem tę siłownię ,w końcu można spokojnie... adam77 Rewelacja! Gorąco polecam! (1) Do premium uczęszczam bardzo często, jestem mega zadowolona z oferty zajęć... Angelika dobry klub (1) Bardzo duża ilośc sprzętu, bardzo dobrzy trenerzy miałem okazję korzystać z... Paweł Bardzo dobrze (1) Zwiedziłem wiele miejsc. Szukałem fitness klubu na dłużej. W Premium zostanę.... Adrian nastawienie na kasę (1) moja pierwsza negatywna opinia. o wodzie kapiącej z sufitów o braku ciepłej... Maciej Polecam! (1) Juz od jakiegoś czasu korzystam z tej siłowni i jestem bardzo zadowolona.... Małagosia