Nie jest źle, ma być lepiej (2) W piątek zrobiłem trening. Nie wszystko było idealne!!! Nie było jeszcze... Biegacz Obsługa poniżej krytyki reszta pozytywnie (1) Uczęszczam do klubu od trzech miesięcy, podoba mi się oferta, sprzęt, jestem... Asia Oczekuję odpowiedzi od osób adnimistrujących ten fitness klub na pytanie gdzie jest wentylacja, klimatyzacja czy chociażby w i (2) Ten przybytek wymaga kontroli. Czy to jest w ogóle legalne, że w salach gdzie... Monika
Kiepsko (1) Szatnia to jakaś porażka. Nie ma na czym usiąść ani postawić torby. Prysznic... Lena Spartańskie warunki (1) Jestem użytkownikiem BENEFITU i czuję się oszukiwany i naciągany, ponieważ... Użytkownik BENEFITU klub godny polecenia (1) Polecam wszystkim ten klub. Ogromna przestrzeń na której mieści się naprawdę... m Brak klimatyzacji !!! (1) Niestety na salach do aerobiku nie ma klimatyzacji.... W sali jak w saunie -... Monia Ogromne rozczarowanie (1) Wyprzedano ponad 600 karnetów na 3msc. Ludzie nie mieszczą się w siłowni.... Damian Wygląd klubu plus (1) Witam ogólny wygląd klubu jest super ładny projekt dużej sali , nie typowa... kati Duże rozczarowanie (1) Klub pozornie zachwyca rozmachem, ale rozczarowuje organizacja. Oto kilka... Zaawansowany Kiepski start (2) Wielkie rozczarowanie. Byłem rano sprawdzić jak to wszystko wygląda.... mich