brak organizacji

Na pochwałę zasługują tylko zajęcia fitness ZWŁASZCZA te z Joasią Bobko, ale już organizacja tych zajęć masakra... Nie jest to wina prowadzących zajęcia tylko całego dziwnego systemu zapisywania się na zajęcia, gdzie 3 dni wcześniej nie ma już na nic miejsc, sale są przepełnione, nie ma klimatyzacji i można się udusić, ćwiczy się przy otwartych drzwiach na sklep i jest mega ciasno - nie można wykonywać swobodnych ruchów bo można uderzyć osobę obok. Ale mimo wszystko chodzę tam tylko dla treningów z Asią Bobko oraz Moniką Wolak. Najlepsze trenerki! No i dlatego że siłownię mam 5 min od domu... Za tę cenę naprawdę NIE WARTO się tam zapisywać. Lepiej poszukać bardziej profesjonalnej siłowni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: brak organizacji

Witam,
Z tej strony Joanna Bobko, serdecznie dziękuję za tak ciepłe i pozytywne słowa - to tylko mnie mobilizuje do dalszego zaanagażowania, inwestowania w siebie jako instruktora. Co do reszty to również osobiście postaram się ulepszyć funkcjonowanie klubu i poprawy jakości.
Także będę wdzięczna za przekazywanie mi co jest nie tak lub co mamy poprawić, by Nasz Klubowicz czuł się jak najlepiej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0