Nie

...Byłam w salonie dwa razy za pierwszym razem byłam zadowolona a za drugim niezabardzo. Myślałam, ze przyjdę zrelaksować się, odpocząć od codziennych spraw. Za to w salonie panuje HAOS! Pomiędzy klientkami lata śliczny piesek, który lekko podgryza dłonie lub zaczepia się o sweter i nie chce puścić. Wiec lepiej uważać na ubrania bo mogą być porwane lub brudne. Pracownicy śpiewają do różnych piosenek co początkowo jest śmieszne ale potem robi się irytujące. Nie masz informacji co ci dokładnie zrobią na głowie i jaki będzie koszt usługi. Jak dla mnie brak profesjonalizmu i rzetelnej wiedzy. Każda klientka ma nakładaną farbę w ten sam sposób, strzyżenie jest na poziomie podstawowym. Jak za takie pieniążki to warto iść do innego fryzjera.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super, szkoda tylko że nie wiadomo o jakim salonie piszesz :/.Poprosimy o jakieś namiary.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Sposób na zakwasy? (35 odpowiedzi)

Chciałam dowiedzieć się jakie macie sposoby na zakwasy? Odkąd intensywniej ćwiczę co jakiś...

Zamiennik sildenafilu (6 odpowiedzi)

Witam wszystkich. Szukam obecnie zamiennika dla środka sildenafil. Odpada ze względu na moje złe...

Jaka prostownica do włosów? (126 odpowiedzi)

Macie jakiś sprawdzony model, który za bardzo nie niszczy włosów?