Nie warto
Dwa razy miałam okazję być w tym lokalu. Obsługa - podczas pierwszej wizyty pani kelnerka zapomniała o moim zamówieniu w efekcie czego 4 osoby przy moim stoliku jadły od 10 min dania główne podczas gdy ja czekałam na swoją porcję, dopiero po tych 10 min kelnerka podeszła i zaskoczona spytała czy coś zamawiałam. Porcję dostałam jako ostatnia gdy wszyscy skończyli jeść ale OK, każdemu może się zdarzyć. Samo jedzenie - zamówiłam rybkę, która była troszkę zbyt sucha i zbyt słona. Druga wizyta po pół roku, obsługa bez zarzuty natomiast jedzenie...Fettucine All”Alfredo” - kurczaka tyle co kot napłakał tak samo z sosem w efekcie czego makaron był suchy i ciężko było przełykać. Talerz warzyw zapiekanych niestety pachniał przyprawą "maggi" co mnie osobiście odrzuca. Podsumowując jest to bistro czyli w menu znajdziecie i pizzę i kaczkę, wybór duży ale niekoniecznie przekładający się na jakość ale z drugiej strony nie należy oczekiwać cudów po knajpie typu "bistro". Ja trzeci raz korzystać z tego lokalu nie będę bo jedzenie jest moim zdaniem po prostu niesmaczne. Obsługa i wystrój OK.