Nie warto

Dwa razy miałam okazję być w tym lokalu. Obsługa - podczas pierwszej wizyty pani kelnerka zapomniała o moim zamówieniu w efekcie czego 4 osoby przy moim stoliku jadły od 10 min dania główne podczas gdy ja czekałam na swoją porcję, dopiero po tych 10 min kelnerka podeszła i zaskoczona spytała czy coś zamawiałam. Porcję dostałam jako ostatnia gdy wszyscy skończyli jeść ale OK, każdemu może się zdarzyć. Samo jedzenie - zamówiłam rybkę, która była troszkę zbyt sucha i zbyt słona. Druga wizyta po pół roku, obsługa bez zarzuty natomiast jedzenie...Fettucine All”Alfredo” - kurczaka tyle co kot napłakał tak samo z sosem w efekcie czego makaron był suchy i ciężko było przełykać. Talerz warzyw zapiekanych niestety pachniał przyprawą "maggi" co mnie osobiście odrzuca. Podsumowując jest to bistro czyli w menu znajdziecie i pizzę i kaczkę, wybór duży ale niekoniecznie przekładający się na jakość ale z drugiej strony nie należy oczekiwać cudów po knajpie typu "bistro". Ja trzeci raz korzystać z tego lokalu nie będę bo jedzenie jest moim zdaniem po prostu niesmaczne. Obsługa i wystrój OK.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Odpowiedź obiektu

Pozwole sobie jako komentaż zamieścić odpowiedz jaką otrzymałem od autorki opini, na moje wyjaśnienie odnośnie zaistniałej sytuacji.
Z poważaniem
Właściciel

Witam,
Jestem zaskoczona na plus tym, że właściciel tak angażuje się w to jak działa jego restauracja. Odnośnie mojej opinii - może podawane dania nie do końca po prostu podeszły moim kubkom smakowym. Nie zgłaszałam tego kelnerom bo, tak jak wcześniej napisałam, wyszłam z założenia, że to po prostu kwestia moich upodobań, wiadomo, że każdy jest przyzwyczajony do określonego smaku podawanych potraw.
Bardzo dziękuję za propozycję deseru, ponownie jestem pozytywnie zaskoczona ale nie sądzę aby to było konieczne, w końcu moja opinia jest oparta na subiektywnych odczuciach, zwłaszcza, że podczas drugiej mojej wizyty z trzech towarzyszących mi osób dwie były restauracją zachwycone a to, że mi coś nie podeszło - zdarza się i tyle.
Co jeszcze zapomniałam w pierwszej opinii dodać: plusem jeśli chodzi o drinki są zestawy kolorowych shotów - bardzo smaczne.
Bardzo dziękuję właścicielowi za opinię i chęć wyjaśnienia sprawy.
Pozdrawiam i życzę jak najwięcej zadowolonych klientów.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0