TRIO

Restauracje

Gdynia, Starowiejska 29-35

Nie polecam (1) Bardzo slaba jakość jedzenia w porównaniu do podanej ceny Lila świetne miejsce, przemiła i sympatyczna obsługa smaczne jedzenie (1) w dobie restauracji rosnących w Gdyni jak grzyby po deszczu z menu... Wojtek Opinia Trio restauracja (1) Miła obsługa i dobra kuchnia, polecam. Andrzej z W-wy
Zawsze miło, smacznie. (1) Do Trio zawsze przychodzę kiedy mam ochotę spotkać się ze znajomymi. Obsługa... MIch Obiad jak u babci (1) Wpadliśmy przypadkiem bo zaskoczył nas deszcz wiec trzeba bylo przeczekać.... Krzysiek Nie polecam osobom, które nie mogą jeść glutenu z przyczyn zdrowotnych :( (6) Restauracja chwali, że posiłki bezglutenowe przygotowują w oddzielnym... Beata Prosimy o wyłączenia/usunięcie odstraszacza ptaków!!! (2) Właściciel restauracji zamontował sobie z tyłu lokalu (na osiedlu) głośnik z... lena82 Zawsze smacznie i miło (1) Mimo, że jesteśmy z Gdańska często zajeżdżamy do Trio na obiad. Fajne miejsce... lubię was Szczerze polecam. (1) byłem dzisiaj po raz pierwszy w trio i moje spostrzeżenia są następujące... Sly89 2 w 1 (1) Ta restauracja to nie tylko pyszna kuchnia robiona "jak dla siebie" ale też... Olaf chyba przeszliscie Państwo na jakosć wakacyjną... (1) Przyjeżdżam do Państwa z Gdańska, ponieważ jestescie JEDYNĄ mi znaną... ASIA super załoga i obsługa (1) W tym lokalu byłem kolejny raz - po dosyć długiej przerwie... Mocno się... Radek Super miejsce do jedzenia z dziecmi (1) Zawsze wpadamy tam z dzieciakami ktore sa w centrum zainteresowania obslugi.... Pawel popieram odstraszacz !!! (1) Jestem sąsiadem restauracji TRIO i popieram dzialanie właściciela... sasiad TRIO pycha! (1) Można bardzo dobrze zjeść za niewielkie pieniądze. Jedzenie pycha ! Aż jestem... Gosia Smacznie (1) Byłam w restauracji w sobotę wraz ze znajomymi. Byliśmy bardzo zadowoleni z... Barbara Nic specjalnego (1) Odwiedzilismy ta resturacje w ostatni weekend. Jedzenie nic specjalnego - bez... Michal z rodzina rozczarowanie (2) Witam! W restauracji bylam wiele razy,w pazdzierniku organizowalam chrzciny... Ola M Na wynos (1) Świeżo po uczcie, no może bardziej konsumpcji tego, co zamówiliśmy na wynos... maciek super-POLECAM (2) Organizowaliśmy I Komunię Świętą naszego Synka. Zarówno jedzenie, wystrój,... Rodzice Bartosza