TRIO

Restauracje

Gdynia, Starowiejska 29-35

Nie warto (2) Dwa razy miałam okazję być w tym lokalu. Obsługa - podczas pierwszej wizyty... Rico Kolkacja (1) Bardzo ładna restauracja mila obsługa bardzo dobre jedzenie polecam wszystkim Adrian polecam (1) byłam dawno temu, ale pierwszy raz widziałam, żeby obsługa tak się starała.... ola
obiad rodzinny (2) Witam,przyjechała do mnie rodzina z południa Polski na spóźnioną wizytę... Mirosława Andrzejki (2) Byliśmy ze znajomymi na Andrzejkach. Wszystko bylo zorganizowane w formie... Tomek i Ala Polecam - b.smaczne zupy (3) Do Trio chodzę często, jedzonko zawsze dobre, a najczęściej b.dobre! Polecam... stały bywalec Godna polecenia restauracja (2) Bylam w przed dzien wesela mojego syna,przepyszne jedzenie,doradztwo kelnerki... Mariola i Zbigniew Wuppertal ponowne rozczarowanie (3) Późne popołudnie/wieczór, siadamy do stolika z myślą żeby coś zjeść. Czekamy... magg rafal - opinia (1) bardzo ładna restauracja mila obsługa bardzo dobre jedzenie pozdro rafal SUPER! (2) Zorganizowaliśmy przyjęcie Komunijne naszego synka Tomka w Trio. Czekał na ns... ANNA A. Brawo! (1) Co jakiś czas pojawiam się ze znajomymi w Trio i zawsze wychodzimy... Karolina Konkol Miejsce przyjazne dzieciom (4) Byłam na obiedzie z mężem i córeczką. Pani od razu przyniosła krzesełko do... Kasia z Gdyni Super!!! (1) Bylismy 1. raz z groupon'em. Potem bylismy jeszcze kilka razy. Bardzo dobre... etno4ka Bardzo udana wizyta (1) Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona restauracją. Zawsze w Gdyni brakowało nam... Daria Tak trzymać (1) Bardzi dziękuje za fajny lokal w Gdyni, tak trzymajcie i nie zmieniajcie zbyt... koneser Rewelacja!! (1) Dzisiaj byłam z mężem, dwiema córeczkami oraz ze znajomym i ich miesięczną... mikusia Trio - pozytywnie (1) Witam, odwiedziłem tą Restaurację kilka dni temu, jedzenie smaczne. Obsługa... boria Super, super, super!! (1) Fajny wystrój i klimat, baardzo miła obsługa, a jedzenie - pycha. Szczerze to... Artur Lokal na 6 (1) To była moja pierwsza wizyta ale już wiem , że nie ostatnia. Lokal na 6!!! 1-... Agnieszka a ja nie jestem zachwycona... (6) Postanowiliśmy wybrać się z naszym 1,5 rocznym Maluszkiem na wspólny... mama