TRIO

Restauracje

Gdynia, Starowiejska 29-35

Rewelacyjny placek po węgiersku. (1) Jestem smakoszem placków ziemniaczanych,szczególnie po węgiersku.Gulasz... Nowy klient Rewelka (1) Bywam co jakiś czas w tej restauracji i jestem zachwycony jakością obsługi,... Chłopak w okularach:) Super przyjęcie (1) Po krótkiej debacie z mężem (chcialby bym pewnie sama gotowała)... Joanna i Krzysiek
obsługa na 6! (1) zabralismy do TRIO nasze bliznieta. prawie dwulatki sa jak tsunami. mimo to,... KS Rewelacja! (1) Jestem przemiło zaskoczona! Na prawdę brakowało takiego miejsca w Gdyni :) W... zadowolona Super!!!! (1) Rewealcyja obsługa, jedzenie, super ceny! Organizacja imprezy perfekt. Stoły... Justyna Sympatycznie, smacznie oby wiecej takich miejsc (1) Szybka, sprawna, a przede wszystkim mila obsluga. Bardzo dobre rozmieszczenie... Tomasz Rodzinny obiad w sympatycznej atmosferze. (1) Perfekcyjna obsługa,pełen relaks i smaczne jedzenie.Wyśmienite... Rafał Polecam gorąco (1) Wszystkim, którzy lubią dobrze i tanio zjeść, delektować się pysznymi... gdywejher jak najbardziej na tak! (1) Pyszne jedzonko, miła obsługa, uśmiechnięty właściciel, fajna atmosfera...... Karolina Rewelacja ! (2) Mogę polecić wszystkim ! Pyszne jedzenie,spełniaja życzenia ;) Bardzo miła... Dorota Polecam serdecznie (1) Zgadzam się z opiną przedmówcy. Jeszcze niedawno było tam bistro SIÓDEMKA -... Maja Błaszczuk fajne restauracyjka (1) fajne jedzenie szybko i ładnie podane. Ceny przystępne. Krzysiek