Początkowo chciałam wybrać inną szkołę ale ze względu na lokalizację zdecydowałam się na OSK Mini i całe szczęście bo okazało się, że to był bardzo dobry wybór.
Ogromny plus za rewelacyjny dojazd zarówno na część teoretyczną jak i praktykę. Ze względu na położenie w centrum wszędzie blisko, także dla tych, którzy muszą dojeżdżać kolejką.
Kurs przebiegał sprawnie i szybko, dla bardziej niecierpliwych jest także możliwość wyboru kursu przyspieszonego-weekendowego.
Jeżeli chodzi o część praktyczną to jeździłam z Panem Piotrem, który powinien otrzymać Nagrodę Nobla za to, że nauczył jeździć taki antytalent jak ja, wytrzymał ze mną te wszystkie godziny i odpowiadał nawet na najgłupsze na świecie pytania typu: "dlaczego nie można wjechać w zakaz wjazdu" :P.
Do tej pory nie mogę uwierzyć ale zdałam ten egzamin (teorię za pierwszym, praktykę za drugim razem) i nie boję się jeździć :)
Teraz zostało mi już tylko odebrać dokumenty. Bardzo się cieszę i życzę powodzenia wszystkim zdającym a tym, którzy jeszcze się wahają polecam OSK Mini :)