Nie żałuję
Osobiście mówiąc nie mogę się zgodzić z dwoma pierwszymi komentarzami, ponieważ moim zdaniem nie są prawdziwe. Co do "jechania wzrokiem" to także nie jest prawda o chyba, że zrobisz coś co naprawdę ich wkurzy. Poziom nauczania jest bardzo wysoki, nauczycieli zawsze wyciągną pomocną dłoń. Jeżeli chodzi o uczniów to nie mam im nic do zarzucenia, sama przesiaduje z innymi klasami, bo czuję się tam jak u siebie. Nie wiem co Wam w tej szkole przeszkadza , a może po prostu Wy nie umiecie znaleźć przyjaciół, albo zaaklimatyzować się. Ludzie te komentarze po prostu świadczą o Was. I jeszcze raz poruszę temat nauczycieli. W zeszłym roku nie za dobrze radziłam sobie z nauką, a gdy przyszłam tutaj wszystko się zmieniło. Co do zajęć dodatkowych to jest ich więcej, bo jest koło teatralne w języku polskim jak i angielskim, koło z języka niemieckiego itd. Przedstawienia w szkole są zawsze bardzo ciekawe (ostatnio odbył się konkurs wierszy i pieśni patriotycznych w którym uczniowie pokazali wysoki poziom)