Zadowolona na razie (1) Bardzo mila szkołą podstawowa. Posłałam dziecko do 1 klasy i na razie jestem... Monika Moja kochana szkoła (1) Mam ogromny szacunek i wyrazy uznania do Gimnazjum nr 8 w Gdańsku na ulicy... Alicja Maćko Komunistyczna placówka (1) Uczęszczam do gimnazjum numer osiem przez trzy lata. Na szczęście to ostatnie... Trzecioklasistka
Nie polecam (1) Chodze do tej szkoły i nauczyciele to dramat ... Przyjaciele pani dyrektor .... Uczeń klasy 3 Szkoła dająca szansę prześladowanym (1) Ja chodziłem do tej szkoły całe 3 lata i stwierdzam, że jest to szkoła,... Aleksander Szkoła godna polecenia (1) Gimnazjum jest jak najbardziej godne polecenia. Szkoła otrzymuje wciąż nowe... Absolwent NIE POLECAM NIKOMU!!!!!!!!!!!!!!! (2) Moja córka uczęszcza do klasy 1 , jest zawiedziona. Jej wychowawczyni myśli... Anonim Nie polecam nikomu (1) Nie wiem skąd ta dobra opinia???? Mój syn chodzi do klasy 1 i miał w ciągu 4... Anies po prostu nie (1) Szkoła " jedzie" na opinii sprzed kilku lat. Na początku było fajnie.... absolwentka 2015 Wspaniala szkola (1) Moja corka uczeszcza do tej szkoly i jest nia zauroczona.Ja jako rodzic... Nesca Nigdy więcej (1) Jestem absolwentem Ósemki. Ta "szkoła" jedzie po swojej opinii jak żadna... SJ Świetna (2) Jestem już NIESTETY absolwentką. Muszę przyznać, że szkoła jest świetna.... Absolwentka Czy opłaca się pójść do tej szkoły? (1) Chodzę do klasy 6 i poważnie zastanawiam się nad pójściem do tego gimnazjum.... szóstoklasistka zdecydowanie za (1) Szkoła bardzo w porządku. Teraz jestem absolwentem, a za czasów gimnazjum... Ahmed Absolwent - opinia (1) Wybralem ta szkole poniewaz kierowalem sie opinia. Byla ona bardzo dobra,... Absolwent super szkoła (1) szkoła jest świetna . jestem teraz w 1 klasie i bałam się iść do gimnazjum,... aaggaacciiaa Szkoła spełnia oczekiwania (1) Jestem uczniem drugiej klasy tego gimnazjum, przyszedłem do niego z pewnymi... ja Zdecydowanie nie polecam (1) Szkoła ma w Gdańsku bardzo dobrą opinię, ale zdecydowanie nie wiem dlaczego.... . Beznadzieja !!! (1) Ta szkoła jest beznadziejna. Najgorsi są nauczyciele od historii, biologii i... Uczennica Żałuję swojego wyboru (1) Jestem uczennicą klasy 3 i już trochę wiem o tej placówce. Jeśli chodzi o... Przyszła absolwentka